Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere zaterdag uit tegen TFS Barendrecht

Komende zaterdag 14 januari 2012 wordt de laatste speelronde van de reguliere eredivisiecompetitie van het seizoen 2011/2012 afgewikkeld. Nog niet alle beslissingen zijn gevallen in de eredivisie, dus deze laatste ronde kan reuze interessant zijn, of had reuze interessant kunnen zijn, laat ik het zo zeggen.

Van Zundert Velo, BC Amersfoort en BC Duinwijck zijn zeker van het spelen van de play-offs, maar nog niet zeker is welk team de reguliere competitie als eerste gaat afsluiten. Ook is nog niet zeker of DKC dan wel Kembit Roosterse promotie/degradatiewedstrijden moet spelen en wordt het Van Zijderveld of Dekker Almere dat de vierde play-offplek opeist.

Van Zundert Velo ontvangt BC Amersfoort. Naar alle waarschijnlijkheid zal Van Zundert Velo in deze wedstrijd aan het langste eind trekken, want BC Amersfoort mist door de toernooiuitzending naar Estland, een aantal spelers.

Carlton

Victoria krijgt BC Duinwijck op bezoek. Duinwijck zal als gevolg van de eerder genoemde uitzendingen ook niet compleet aan de start kunnen verschijnen, dus wellicht liggen er kansen voor Victoria om de competitie met een overwinning af te sluiten.

Dit bestand bestaat niet

DKC, tegenstander van het thuis spelende TFS'57, zal in deze wedstrijd alles uit de kast halen om aan degradatie/promotiewedstrijden te ontkomen. Bij een zeer ruime overwinning van DKC kan Kembit Roosterse namelijk nog worden gepasseerd op de ranglijst.

Carl Dekker

En Kembit Roosterse gaat op bezoek bij Van Zijderveld en van Van Zijderveld mag worden verwacht dat zij in deze thuiswedstrijd tot het uiterste zullen gaan. Een ruime overwinning zal Van Zijderveld namelijk de felbegeerde vierde play-offplek opleveren.
Temeer omdat Dekker Almere zonder de topspelers Saber Afif en Dave Khodabux moet aantreden tegen TFS Barendrecht en dat scheelt een slok op een borrel, om het maar eens zo te zeggen. Dekker Almere gaat dus een zware avond tegemoet in Barendrecht.

Wellicht ten overvloede maar in het kader van de zorgvuldigheid nog even het complete eredivisieprogramma op een rij met de huidige stand, met dank aan NOS-teletekst.

Mogelijk is er een aantal supporters dat de uitwedstrijd van Dekker Almere tegen TFS Barendrecht wil bijwonen. Supporters die mee willen, kunnen dat eventueel aangeven middels de reacties en dat kunnen de supporters wellicht onderling afspreken. De wedstrijd begint om 19.00 uur in Sporthal Lagewei, Ploegwei 3 in Barendrecht.

Het bestuur wenst de spelers en de begeleiding van Dekker Almere heel veel succes in deze belangrijke uitwedstrijd!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert Terpstra op 11-01-2012 om 23:09 uur

    Ik was van plan om jullie aan te komen moedigen, alleen is mij gevraagd in te vallen zaterdagavond. Helaas kan ik dus niet komen, bij deze veel succes.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere zaterdag uit tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)