Badminton Vereniging Almere

NK in Topsportcentrum Almere

Van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari 2012 wordt in het Topsportcentrum Almere het NK voor senioren gehouden. Aan dit toernooi nemen 15 BVA-ers deel. Een aantal van de BVA-ers moet zich eerst door de kwalificatieronden zien heen te worstelen, alvorens aan het hoofdtoernooi te kunnen deelnemen. Vanzelfsprekend wensen wij onze spelers van harte veel succes toe, zoals daar zijn

Onder de BVA-ers zijn er ook die geplaatst zijn op het NK en dat zijn Dave Khodabux met zijn dubbelpartner Jorrit de Ruiter in het mannendubbel (1ste geplaatst) en in het gemengd dubbel is Dave eveneens eerste geplaatst met Selena Piek. Yvonne Sie is samen met Lisa Malaihollo vierde geplaatst in het vrouwendubbel.

Reageer op dit bericht (“NK in Topsportcentrum Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)