Badminton Vereniging Almere

Nog drie weken competitie

Nog een paar wedstrijden en dan weten we het. Wie wordt er kampioen en wie niet? Even een update van team 11 t/m H1.

Team 11 staat op dit moment 4de. Na vorig jaar kampioen te zijn geworden doen ze het nu heel knap in de hoofdklasse. Helaas voor Johan Bakker zit het seizoen erop. Zijn knie is te zwak om verder te spelen en hij moet eerst geopereerd worden. Sterkte Johan!

Team 12 staat 1ste, met 5 punten voorsprong op de nummer 2. Ondanks de afwezigheid van dames in dit team gaat het prima. (Gelukkig kunnen de heren wel rekenen op hele trouwe invaldames).

Team 13 staat 3de en net als team 12 hebben zij ook het hele seizoen al invallers nodig aangezien Conny Cashoek iets te hard van de berg af is gegleden. Gelukkig gaat dat steeds beter, maar wedstrijden spelen is nog niet aan de orde.

Team 14 was na 1 wedstrijd overtuigd van het kampioenschap. Helaas bracht de tweede wedstrijd deze mensen weer terug op aarde. Nu staat het team 3de op 1 punt achterstand op de nummer 2. Zaterdag a.s. spelen zij tegen dit team. Spannend!

Team 15. Dit team is een middenmoter met een hoop jonge spelers. Ze houden zich keurig staande in de 2de klasse. Wel jammer dat Almere-Buiten boven hen staat in de ranking…

Team 16: Kelly heeft het dit jaar weer voor elkaar. Haar halve team is inmiddels afgehaakt. Wat doe je toch met je medespelers meid? Wel een prima 2de plek, want Almagest (de huidige nummer 1) is toch echt een niveautje hoger.

Team 17: Nog maar twee wedstrijden gewonnen. Een pittige poule dus. Misschien de laatste partijen nog wat puntjes scoren. Zet ‘m op!

Team 18: Wat bakken ze toch lekkere oliebollen…

Team 19: Dit team heeft de punten erg hard nodig. Ze staan nu onderaan maar met wat winstpunten kruipen ze zo nummer 5 en 6 voorbij. Even een advies van Bas van Os: hard lopen, hard slaan!

Team 20 stevent recht op het kampioenschap af. Gaan echt als een trein. Wel erg jammer van de kleine poule. Met maar zes teams in de poule wordt de kompetitie wel erg kaal.

H1: Staan nu 2de, maar hebben 1 wedstrijd minder gespeeld dan Castricum, die op nummer 1 staat. Laat dit nou net hun tegenstander zijn voor komend weekend. Alle mogelijkheid dus om van plaats te verwisselen. Ik zeg: “ Geef ze van Jetteke”.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Miss vino op 12-01-2012 om 19:49 uur

    Team 16 halve team afgehaakt???? Goed om te lezen!!!!!! Ik wilde de laatste partijen nog spelen, maar met dit bericht blijf ik heerlijk op de bank hangen ;-)... veel succes team 16!!!

  2. Miss vino op 12-01-2012 om 19:54 uur

    Ps: as zaterdag dus ook geen bardienst!! Wat hou ik toch van onze wedstrijdcommissie! ]:)

Reageer op dit bericht (“Nog drie weken competitie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)