Badminton Vereniging Almere

Rick Prins stopt als hoofdcoach

Rick Prins heeft aangegeven dat hij vanaf komend seizoen stopt als hoofdcoach van Badminton Vereniging Almere. Er bestaat een verschil van inzicht over de invulling van de rol als hoofdcoach. Het bestuur betreurt zijn besluit maar is wel verheugd dat Rick Prins voor de vereniging behouden blijft. Rick Prins blijft namelijk de hoofdverantwoordelijke voor Badminton Academie Flevoland. Daarnaast blijft Rick actief de sturing geven aan de Badminton School Almere. Ook de (komend jaar) op te leiden SL-3 trainers voor o.a. de TopJunior blijft Rick begeleiden en aansturen.

Rick Prins is sinds het seizoen 2008/2009 als hoofdcoach actief bij de vereniging. Bijna alle kerntaken die met Rick bij zijn aanstelling zijn doorgesproken zijn gehaald. De piramidevorm van de bondsteams is dit jaar gerealiseerd met promoveren van een team naar de 1e divisie. Daarnaast zijn de onderliggende klassen evenwichtig gevuld. Het halen van de play-offs (voor de 2e keer) is een feit. Er ligt een volwassen topsportstructuur binnen het STC (afdeling: Topsport). Het laatste wapenfeit is dat onder zijn leiding meerdere trainers, waaronder Suzanne Mulkens, Bas van Os en Erik Staats, in opleiding zijn naar het SL-4 niveau.

In samenwerking met Rick gaat de afdeling Topsport op zoek naar een capabele trainer die de openvallende uren in de seniorentrainingen kan gaan opvullen.

Namens het bestuur en de voltallige afdeling Topsport.

STC: Stephan Melein
Afdeling Topsport: Suzanne Mulkens, Bas van Os, Erik Staats, Emmy Vlaar.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Gijs op 27-01-2012 om 11:18 uur

    Rick, bedankt voor alle trainingen en coaching!

Reageer op dit bericht (“Rick Prins stopt als hoofdcoach ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)