Badminton Vereniging Almere

11-12 februari 2012; Regio Team Kampioenschappen

Op 11-12 februari 2012 vinden in Sportcomplex Carl Dekker de Regio Team Kampioenschappen Noord-Holland plaats. Op zaterdag komen de senioren in actie en op zondag de jeugd. Namens Almere zijn dat bij de senioren de teams 12, 20 en H1 en bij de jeugd gaan de J1 en J8 proberen de Regio Team Kampioenschap binnen te halen.

Almere 12

Almere 12 werd mede dankzij een bataljon invaldames, het team had voordat het seizoen al begon al geen dames meer, kampioen in de eerste klasse afdeling 3. Om de felbegeerde titel binnen te halen moeten ze in de halve finale (13.00 uur) afrekenen met Overbos 2. Mochten ze deze wedstrijd winnen treffen ze in de finale (16.00 uur) Zeemacht 2 of Castricum 1. Het zal eerst weer puzzelen worden welke dames er beschikbaar zijn.

Almere 20

Almere 20 werd kampioen zonder ook maar één keer gelijk te spelen of te verliezen. De tactische inzicht van de ‘oudere’ heren gecombineerd met de ‘jeugdige’ conditie van de dames waren de tegenstanders te veel. Het zal een pittige strijd worden om de titel regio kampioen binnen te halen. Eerst wacht Overbos 7 (10.00 uur) en daarna een eventuele finale (13.00 uur) tegen Poona 4 of Amsterdam 8

Almere H1

Almere H1 werd kampioen in de tweede klasse afdeling 2. Het team bestond uit de jonkies Sander, Tristan, Daniël, Richard, Jeroen en good old Bert. Voordat Bert onze vereniging gaat verlaten wil hij nog wel de regio titel aan zijn palmares toevoegen. Hiervoor moet het team eerst Vennewater H1 verslaan (10.00 uur), de volgende wedstrijd is tegen Duinwijck H1 welke bij winst op het Vennewater om 16.00 uur is echter mocht de eerste wedstrijd anders verlopen dan treden ze om 13.00 uur weer in de speelarena.

Almere J1

Almere J1 zorgde ervoor dat de J1 voor de 14de keer kampioen werd in de laatste 15(!) jaar. Een uitstekende prestatie van Anouk, Ailien, Jasper en Ytze. Nu gaan ze voor de regio titel. Om deze te winnen moeten ze om 10.00 uur eerst Almere Buiten J1 verslaan. Dat zal niet eenvoudig worden; dit team heeft alle wedstrijden in de competitie gewonnen. De volgende partij is tegen Swish j1; bij winst op Almere Buiten om 14.00 uur anders om 12.00 uur.

Almere J8

Almere J8 werd in de laatste wedstrijd in een rechtstreekse confrontatie tegen concurrent Van Zijderveld J4 kampioen in afdeling 2 van de <13 klasse. De stekelbaarzen Liviëna, Lily, Davy, Bas en Edith spelen zondag om 10.00 uur tegen Vennewater J5. Net als de J1 is het een poule en dus is er een volgende wedstrijd tegen Van Zijderveld J5. Vraag is alleen of het om 12.00 uur of 14.00 uur, de finale, is! Op naar de Regio Team Kampioenschap!

Reageer op dit bericht (“11-12 februari 2012; Regio Team Kampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)