Badminton Vereniging Almere

Almere 12 Kampioen

Team 12 van Almere is dit seizoen kampioen geworden, voor de 2e keer op rij! Na een spannend begin van het seizoen zonder dames is het toch nog gelukt.

Ook voor de laatste wedstrijd was het weer gelukt, we hadden toch weer twee dames als invalsters! Jacob was op familie-weekend, dus kon dit weekend daardoor niet meespelen. Ondanks dat zijn er wel wat sms-jes heen en weer gestuurd mbt het verloop van de wedstrijd.

BV Almere stond 7 punten voor op nummer 2, voordat we gingen spelen. Dus twee punten halen was voldoende om 100% zeker te zijn van het kampioenschap! De laatste wedstrijd was bij SGA, Amsterdam en ook was er weer support om het team aan te moedigen!

De heren begonnen hun eerste set met een verlenging, maar wisten in 2 sets het eerste punt binnen te halen. De dames speelden goed, maar moesten toch het onderspit delven in de damesdubbel. Het stond 1-1. Rodney speelde zijn single, speelde heel goed en constant en met een afgetekende winst van deze wedstrijd, was het tweede punt binnen! Campione!! :-)

Tim en Nienke speelde beiden de singles, maar konden de wedstrijden niet op hun naam schrijven. Dorien ontwikkelt haar talent om met links te spelen verder ;-P en speelt steeds beter de single met links en haalt steeds meer punten! (Dorien kan geen single met rechts spelen ivm blessure)

Vervolgens de twee mixen en die werden beiden heel duidelijk gewonnen en was de uitslag 4-4.

Achteraf bleek dat onze concurrent, van zijderveld, met 6-2 had verloren en dus al teveel punten had laten liggen om nog een kans te maken. Met 74 punten hebben wij onze eerste plek vastgehouden en zijn we kampioen geworden met 9 punten voorsprong op de nummers 2 en 3.

Als de heren van het team willen wij Nienke, Dorien, Esther, Kelly, Sharon Brouwer en Natalya heel erg bedankt voor het invallen! Zonder jullie (0 vaste dames!) hadden we niet eens kunnen spelen, laat staan kampioen worden!!

Ook willen wij Suus heel erg bedanken omdat zij vanaf het begin van het seizoen het al voor elkaar had dat wij voor nagenoeg elke wedstrijd al 2 invalsters hadden.

Reageer op dit bericht (“Almere 12 Kampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)