Badminton Vereniging Almere

HBV junior Master 18 en 19 februari 2012.

Zaterdagochtend 18 februari 2012 om 9.00 uur stonden de eerste partijen op de baan. Naarmate de dag vorderde liepen Almeerse spelers de hal in en namen bezit van de banen bij de HBV. Cindy, Robin, Pjotr, Roel, Timo, Ytze, Joost, Dylan, Daniël, Natasja, Daphne, Daisy, Stephanie en Shannon stonden hun mannetje (of vrouwtje).

De zaterdag duurde lang, met veel slopende partijen, naar het schijnt kon Joost bijna niet meer op zijn benen staan, maar hij moest dan ook de laatste partij van de dag spelen. We hebben begrepen dat er tot ongeveer 22.30 uur is gespeeld. Ook Ytze was toen nog een partij aan het afwerken. Emmy was graag nog een half uur langer gebleven om hem ook bij een derde set te coachen, helaas zat dat er nipt (21-23) niet in.

Zondag 9.30 uur is dan na zo’n lange avond wel weer erg vroeg, maar het is niet voor niets geweest. Nog steeds zaten er BVA-ers in het toernooi en werden er diverse kwart-, halve- en finaleplaatsen gehaald. Uiteindelijk zijn er in 4 onderdelen bekers in de wacht gesleept.
Cindy en Pjotr verloren nipt in drie sets in de finale gemengd dubbel u11. En Cindy haalde ook nog een tweede prijs in de dames dubbel u11 samen met Hanna Mozer van HBV. Stephanie (bijna Almeers) werd met haar partner Corine Breukers ook tweede in de dames dubbel u13. En Timo werd samen met Dennis Koppen tweede in de heren dubbel u13. Al met al weer mooie prijzen in de wacht gesleept, maar wat hebben we ook een leuke partijen gezien.

En vanaf deze plek ook heel veel dank aan Emmy die 2 dagen van begin tot het bittere eind (gelukkig zondag niet zo laat) alle spelers heeft gecoacht.

Reageer op dit bericht (“HBV junior Master 18 en 19 februari 2012. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)