Badminton Vereniging Almere

Is het een familiekwaal ?

Zoals iedereen bijna weet, wordt Krijn Mister Driesetter genoemd. Zijn zus Maaike is sinds kort bezig om Krijn te evenaren. In haar strijd tijdens het OTK in de klasse E heeft zij van haar eerste 6 partijen heeft zij er 5 partijen een driesetter moeten spelen. Wel met wisselend succes.

De eerste wedstrijd thuis tegen Gaasperdam E1 werd het een gelijkspel ( 4-4). Het mannendubbel van Paul en Edwin werd net in 2 sets verloren. Het vrouwendubbel van Maaike en Esther werd in 3 sets verloren. De singels waren eerlijk verdeeld. Steen die als eerste heer speelde won maar net in de derde setvan zijn tegenstander. Esther die als eerste dame speelt won in 2 sets. Zowel Paul als Maaike verloren helaas in 2 sets. De gemengd dubbels werden in het voordeel van ons team afgesloten Esther en Edwin hoefden maar 2 sets te spelen en Maaike en Steen speelde 3 sets.

De tweede wedstrijd werd tegen en in Amsterdam gespeeld. De dubbels werden helaas wederom verloren. Zowel de heren en dames hadden kansen om te winnen. De singels was een ander verhaal. Paul en Edwin hebben afgesproken dat Paul de thuiswedstrijden de 2e singel speelt en Edwin de uitwedstrijden. Steen won na een moeilijke eerste set makkelijk de tweede set. Bij Esther verliep het ook makkelijk. Wie aan het serveren was maakt de punten. Edwin won de eerste set overtuigend en de tweede set was gelijkwaardig, maar uiteindelijk was de eindstand toch in het voordeel van Edwin. Maaike speelde de langste partij tot heden van haar badmintoncarrière. Nadat ze de eerste set had gewonnen de tweede had verloren liep de
tegenstandster in het begin weg van de derde set weg van haar. Na een goede inhaalrace werd het 18-18 en toen was het gedaan met Maaike. Helaas na een harde strijd net aan verloren. De gemengd dubbels hebben we eerlijk verdeeld. Esther en Paul verloren in drie sets nadat ze in de 2e set diverse matchpoints hadden gehad. Steen en Maaike speelden en rare dubbel. Eerste set werd makkelijk gewonnen tweede makkelijk verloren en derde wederom makkelijk gewonnen.

Einduitslag 4-4