Badminton Vereniging Almere

Ja ja, weer een overwinning van 8-0 voor ons team

Gisteravond, 21 februari, mochten we weer lekker thuis een wedstrijd spelen, met alle teamleden aanwezig dit keer. Ook met het debuut van Arjan en Tim hebben we onze score in stand gehouden!

Ook deze week kwamen de tegenstanders (USC) wat later, maar aangezien we 2 banen hadden, waren we toch redelijk op tijd klaar.

Aangezien ons hele team aanwezig was, had Krijn besloten om niet mee te doen. De indeling was als volgt: MD Tim en Rick, VD Esther en Sharon, ME Arjan en Rick, VE Nienke en Esther, GD Nienke en Tim, Sharon en Arjan.

De dames dubbel ging vrij vlot, terwijl de heren ondertussen al bezig waren met hun 3e set. Gelukkig wisten de heren toch nog te winnen met 21-17.

Daarna werden de eerste 2 singles gespeeld, Arjan had eerst nog een beetje twijfels, omdat hij de eerste single moest spelen, maar hij heeft het laten zien dat hij het prima aan kan, want hij heeft het mooi gewonnen. Bij Nienke ging de eerste set vrij makkelijk, maar de 2e ging toch wel iets moeilijker, maar ze liet zich nergens door weerhouden en ook zij heeft gewonnen.

Esther haar single was vrij makkelijk om te zeggen, maar Rick daarentegen moest tegen een oud 3e divisie speler, maar ook hij heeft gewonnen.

Ik neem aan dat de mix tussen Nienke en Tim goed ging, maar daar heb ik helaas niks van meegekregen, want ik stond ondertussen met Arjan een mix te spelen. Om eerlijk te zijn was de eerste set echt heel erg slecht, maar gelukkig ging de 2e en 3e set toch wel een stuk beter!

En toen hadden we de stand van 8-0 weer gehaald!!!

Daarna nog een paar drankjes gedronken met elkaar en toen weer naar huis.

Nu maar hopen dat we deze stand kunnen volhouden, volgende week dinsdag weer een wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Ja ja, weer een overwinning van 8-0 voor ons team ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)