Badminton Vereniging Almere

Verslag van de regiokampioenschappen 2012

Zaterdagochtend, een beetje onwennig, want meestal doen we dan de wekelijkse boodschappen. Half acht op en om kwart voor negen weg. Brrr, 11 graden onder nul en krabben. Wat kleine irritaties vanwege de zondagsrijders en dat op zaterdag. Even inhalen en oeps ABS en een stukje glijden. De schrik zit erin. Dus kennelijk toch een beetje glad. Wel een ongeluk op de A1 en daardoor een afsluiting. Dan maar omrijden via de A2.

Wel een ongeluk op de A1 en daardoor een afsluiting. Dan maar omrijden via de A2. Om tien voor tien ben ik er dan eindelijk. Snelle warming-up en we zijn er klaar voor, maar waar blijven toch de tegenstanders? Ook de tegenstanders hadden kennelijk last van het verkeer. Gelukkig kunnen we dan toch om kwart over tien tegen Vennewater starten.

De enkels worden al rap gewonnen. Een goed begin. Goed gespeeld Daniel en Sander. Met ook de winst in de daarop volgende twee dubbels, is de eerste buit binnen. Tijd om te lunchen hadden we genoeg, want de volgende ronde begon pas om vier uur. De kantinebon konden we daarvoor prima gebruiken. Lekker die twee broodjes kroket.

Daniel helemaal zenuwachtig, want hij wilde toch niet gaan verliezen van een jochie van 12 van Duinwijck. Eindelijk starten. Sander loopt over zijn tegenstander heen en Daniel heeft het toch wel moeilijk tegen dat jochie. Na drie sets slopen vanaf de kant van Daniel heeft hij zijn tegenstander te pakken. 2-0 Nog maar 1 puntje en het kampioenschap is binnen. Mijn dubbel met Richard gaat moeilijker en verliezen we zelfs. Echt balen. De laatste twee dubbels spelen we tegelijkertijd. De spanning stijgt en is duidelijk voelbaar. We moeten er toch wel eentje kunnen winnen?

Yes, yes, yes, we zijn regiokampioen door zelfs alle twee de laatste dubbels te winnen. Het winnende punt komt uit mijn dubbel met Sander, een netballetje dat aan de goede kant van het net valt. En Ja, zelfs Jeroen kan zijn dubbel winnen. Hard gewerkt mannen. Dat ik dat nog mag meemaken na 25 jaar competitie spelen. En natuurlijk een mooi afscheidscadeautje van BV Almere

Bedankt. Team, jullie ook bedankt voor het leuke competitieseizoen en het plezier in het spelletje dat jullie hebben laten zien.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Johan op 12-02-2012 om 22:33 uur

  Gefeliciteerd!

 2. davy op 13-02-2012 om 18:33 uur

  gefeliciteerd maar waar kan je allemaal de uitslagen van de wedstrijd bekijken?

 3. Eddy op 14-02-2012 om 07:29 uur

  H1 gefeliciteerd!
  @Bert: het is nog geen tijd op op je lauweren te gaan rusten. Je kan je afscheidskadootje op 23/24 juni in Zutphen komen ophalen. Dat betekent dat je elke week zal moeten blijven komen trainen tot die tijd!

Reageer op dit bericht (“Verslag van de regiokampioenschappen 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)