Badminton Vereniging Almere

Aan wie of wat ligt het?

Na enige dreigementen van il captain Springvlinderflapperclown is hier dan toch het stukje over Almere A1 (studenten doen alles op het laatste moment). Na drie keer 8-0 overwinning moest de A1 van Almere er toch aan gaan geloven.

Dinsdagavond 28 februari met een half team op weg naar hoofddorp om even de Vliegende Shuttle "kick butt" te geven. Niets was minder weer. Almere A1 werd even afgedroogd. Waaraan lag dit ?

Het was alsof er een groot complot was bedacht hoe ze Almere A1 tot de eerste nederlaag konden leiden. Ze zorgden ervoor dat de hal zo wit was dat de shuttle niet goed te zien was. Zo zag Rick in geen enkele partij de shuttle toen hij zijn bril niet op had. Toen hij zijn bril wel op had, verloor die zijn bril tijdens de rally (dan maar verliezen).

Lag het eraan dat ook Tim de shuttle niet zag? Speelde een spannende partij, maar kon het niet naar een positief resultaat brengen.

Of lag het eraan dat Nienke in haar singel te hard moest lopen en ook zij haar eerste partij verloor? Een ding kunnen we Nienke niet kwalijk nemen. Ze heeft er voor gevochten, alleen kwam ze toch nog tekort. Jammer dat ze zichzelf tijdens de partij blesseerde.

Lag het eraan dat de tot nu toe altijd aanwezige captain het team dit keer niet kon motiveren met zijn uitbundige gejuich? Of miste we Esthers wijze woorden in het team die er met haar coaching voor zorgde dat het team een betere tactiek op de baan bracht?

Of misten wij de schuine verhalen van Arjan die voor een positieve sfeer in het team zorgt? We kunnen excuses blijven zoeken, maar de tegenstander speelde ook best wel goed.

Waar het in ieder geval niet aan lag was Sharon. Zij won al haar partijen en keek haar team verwijtend aan. Volgend jaar Eredivisie ?

Reageer op dit bericht (“Aan wie of wat ligt het? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)