Badminton Vereniging Almere

Carlton GT1 Master 4 6 toernooi Almere 2012

Komende zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2012 wordt in Sportcomplex Carl Dekker het Carlton GT1 Master 4 6 toernooi Almere 2012 gehouden. Het totaal aantal deelnemers in alle categorieën komt uit op 160.

Carlton

In het Masterstoernooi komen we 'gearriveerde' toppers tegen zoals Leon Nottelman, Lester Oeij, Saber Afif, Yvonne Sie, Lisa Malaihollo, Maartje Verheul, Ginny Severien, Roxanne Molenmaker, Stephan Branderhorst, Dave Khodabux, Michiel Kruit, Tim Vaessen, Dennis Steenland, Jeroen van Moorst, maar ook talentvolle nieuwelingen zoals Ruben Jille en Alex Vlaar. Ook vinden we onder de deelnemers een paar oudgedienden zoals bijvoorbeeld Gita Djajawasito, Georgy van Soerland-Trouerbach en Erik Staats.

Bij de oudgedienden missen we alleen Joris van Soerland, maar die zal ongetwijfeld op de tribune zitten bij Ajax tegen Heracles, een mythologische wedstrijd.

Het toernooi begint op zaterdag om 9.00 uur en op zondag om 10.00 uur, en dat alles in Sportcomplex Carl Dekker. De toegang is gratis dus er is geen enkel beletsel om niet te komen. kijken.

Dan nog even dit. Het feit dat de loting ietwat laat bekend is geworden, heeft alles te maken met het feit dat er opnieuw geloot moest worden, wegens het terugtrekken van spelers. Denk in dit verband aan de deelname aan de 6-nations en de voorspeeldagen op Papendal. In feite dus het gevolg van de tegenwerking van BNL en dan met name Papendal.

Reageer op dit bericht (“Carlton GT1 Master 4 6 toernooi Almere 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)