Badminton Vereniging Almere

Mooie finales bij Trofea Junior Masters

In het weekend van 24 en 25 maart 2012 werd in Almere de Trofea Junior Masters gespeeld. Met 260 deelnemers was het toernooi prima bezet en het toernooi kende de inmiddels vertrouwde Belgische gasten, drie Bulgaarse en één Duitse deelnemer. En uit Nederland de toppers van onder meer de Badminton Scholen en de Badminton Academies. Dus niet alleen veel deelnemers, maar ook zeer talentvolle jonge spelers en speelsters.

Op zaterdag werd er in twee hallen gespeeld. Vanzelfsprekend in de thuishaven van de Badminton Vereniging Almere, Sportcomplex Carl Dekker en de Fanny Blankers-Koenhal. Op de zondag kon de organisatie het af in Sportcomplex Carl Dekker. En de organisatie van dit toernooi verdient meer dan een pluim. Zaterdag was er heel even sprake van een lichte achterstand op het schema, omdat een aantal deelnemers door files te laat arriveerde. Maar deze achterstand werd heel professioneel weggewerkt door de organisatie. Geen wanklank werd er gehoord, er werd alleen genoten van prachtige partijen die op het scherpst van de snede werden uitgevochten.

Voor de uitslagen en de winnaars verwijs ik naar toernooi.nl, maar ik wil de Almeerse prijswinnaars er even uitlichten.

Bij de mannen onder de 17 jaar stonden Alex Vlaar en Ruben Wijnands tegenover elkaar in de finale. Alex speelde met Ruben Jille van Amersfoort en Ruben speelde met Nico Hermans van BC Victoria. Het werd een adembenemende finale die in de tweede game door Alex Vlaar en Ruben Jille werd beslist met 26-24.

In de gemengd dubbelfinale onder 17 jaar moesten Jayme van Elten en Sheraga Bounin hun meerdere erkennen in Ruben Jille en Cheryl Seinen.

Anouk van Oss redde het in de finale in het vrouwendubbel onder de 15 jaar niet en samen met Lise Moers verloren zij van Yvette Faas en Femke van Hijum.

In het mannendubbel onder de 11 jaar behaalde Timo van Stoffelen samen Mahendra Suartana (Slotermeer) een keurige twee plek. In de finale bleken Bart Hoksbergen en Denzell van Soerland te sterk.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. David Quax op 26-03-2012 om 17:14 uur

    Ik heb gisteren een rood schriftje laten liggen in de kamer van de fysio. Dit lag bovenop een kast. Als dit is of wordt gevonden, kan ik dit dan morgenmiddag komen ophalen? Ik moet dan toch in Almere zijn.

  2. Henk Staats op 26-03-2012 om 17:33 uur

    Morgenochtend zal ik kijken of dit schriftje er ligt. Als het er ligt kun je het morgenochtend voor 12.30 uur ophalen, anders in de avonduren.

  3. David Quax op 26-03-2012 om 17:44 uur

    Dank je, Henk. Ik zal kijken of ik er morgen voor half één kan zijn.

Reageer op dit bericht (“Mooie finales bij Trofea Junior Masters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)