Badminton Vereniging Almere

Ouder-kind Toernooi 2012

Zondag 15 april is het weer zo ver, het altijd gezellige ouder-kind toernooi. Tijd dus om de rackets weer uit het stof te halen en samen met de kids de baan op te stappen.

Tijdens dit familietoernooi zullen de jeugdspelers samen met een ouder, oom, tante of zelfs opa of oma het tegen elkaar opnemen. Naast dat dit super gezellig is, is het ook meteen een kans voor de jeugd om eens te laten zien wat ze wel niet allemaal kunnen.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal rond 14.00 uur afgelopen zijn. Er zal worden gespeeld in poules, die worden ingedeeld op sterkte van zowel ouder als kind.

Er kan worden ingeschreven door middel van het inschrijfformulier die wordt uitgedeeld op de trainingen en natuurlijk ook gewoon in de hal te vinden is. De inschrijving sluit op 31 maart, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

De kosten bedragen € 3,- per persoon, te betalen bij aanvang van het toernooi.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met richard.verschoor@bvalmere.nl.

Tot 15 april!!!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Richard op 28-03-2012 om 19:57 uur

    Inschrijven kan alleen deze week nog. Dus mocht je het nog niet hebben gedaan, lever het formulier in in de hal of stuur een mail naar richard.verschoor@bvalmere.nl. Vermeld hierin in ieder geval jullie namen en in welke kleur je speelt.

    Gewoon inschrijven, want plezier is gegarandeerd!!!

Reageer op dit bericht (“Ouder-kind Toernooi 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)