Badminton Vereniging Almere

Zaaldienst

Sinds op dinsdagavond de training is afgelopen wordt de zaal niet meer automatisch geveegd door een 'aangewezen vrijwilliger'. Toch moeten we de zaal schoon achterlaten. Jij vindt het toch ook niet fijn om op een baan vol veertjes te spelen?

Al sinds jaar en dag zijn op dinsdag- en donderdagavond de wedstrijdspelers verantwoordelijk voor het vegen van de zaal. Nu er geen juf of meester meer is om iemand aan te wijzen, wordt het niet meer gedaan (of Bas van Os voelt zich als enige geroepen). Laten we hier een gezamenlijk iets van maken. Ben jij de laatste die avond die de baan gebruikt, dan veeg je deze ook. Als we allemaal een baantje nemen, is het leed snel geleden. Toch?

Alvast bedankt!

Reageer op dit bericht (“Zaaldienst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)