Badminton Vereniging Almere

Alex en Ruben kwartfinales 6-nations

Gisteren behaalde Nederland een fantastische bronzen plaats in de landenwedstrijd. Duitsland won, Frankrijk tweede en dus Nederland een mooie derde plaats. Tevens begonnen gisteren de voorrondes van het mixed toernooi. Ruben Wijnands speelde met Imke van der Aar. Alex Vlaar met Sheraga Bounin. Beide koppels haalden de kwartfinale niet en strandden in de voorrondes. In het enkelspel jammer genoeg hetzelfde resultaat.

Mannendubbel

Ruben Wijnands speelde met Justin Teeuwen en zij verloren in de kwartfinale met 19-21 en 17-21 van de Engelsen Lane + Vendy. Van dit koppel hadden heel opmerkelijk Ruben Wijnands en Alex Vlaar nog gewonnen in de teamwedstrijden. Helaas geen halve finale dus.

Alex speelde met Ruben Jille en zij verloren na een thriller van de Duisters Weiskirchen + Peng met 20-22, 21-13 en 21-23. Vooral de laatste game was een zeer grote teleurstelling. Alex en Ruben stonden in de 3e game 20-17 voor maar wisten de drie matchpunten niet te verzilveren. Dus niet minimaal brons, maar ook gestrand in de kwartfinale.

Voor Alex en Ruben zitten de 6-nations erop. Zeer goed gestreden in de teamwedstrijden en een mooi resultaat. In het individuele toernooi hebben beide (1e jaars U17) een kwartfinale behaald in een onderdeel.

Voor Nederland spelen morgen Mark Caljouw en Justin Teeuwen hun halve finale single tegen respectievelijk Sam Parson uit Engeland en Lars Schanzler uit Duitsland. Mark spelt met Alida Chen ook de halve finale mixed.

Cherryl Seinen en Alida Chen strandden in de halve finale (drie games) in de damesdubbel tegen de als tweede geplaatste Engelsen, Jennifer Moore + Victoria Williams.

Link organisatie http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FDF2ADD4-7E22-40C1-9516-693A9B0FBDAC

Reageer op dit bericht (“Alex en Ruben kwartfinales 6-nations ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)