Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar en Ruben Wijnands naar de 6-Nations in Zweden

Woensdagochtend 25 april 2012 verzamelt zich het Nederlands Badmintonteam U17 op Schiphol voor vertrek naar het internationale junioren toernooi, de zogenoemde de 6-Nations in het Zweedse Malmö.

Vanuit de Badminton Vereniging Almere zijn Alex Vlaar en Ruben Wijnands geselecteerd door de bondscoaches Rob Kneefel en Rune Massing. Met name voor Ruben Wijnands een mooie verrassing en beloning voor zijn goede spel van de laatste maanden. Ruben is immers geen vast speler van de nationale selectie.

Het toernooi begint met een landentoernooi. De landen die deelnemen zijn naast Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland, België en natuurlijk Zweden. Denemarken zou zich, naar horen zeggen om budgettaire redenen, teruggetrokken hebben voor dit toernooi!

Het landenteamtoernooi begint op woensdag 26 april en kan gevolgd worden via de link http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=5CBF9B55-E6E5-4DED-B624-7009210D9869

Na het landenteamtoernooi, volgt aansluitend het individuele toernooi. Hiervan is nog geen link bekend en dat volgt zo spoedig mogelijk!

Het bestuur wenst de hele afvaardiging veel succes en in het bijzonder Alex en Ruben!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Esther op 25-04-2012 om 16:46 uur

    Gefeliciteerd jongens! Veel succes in Zweden.

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar en Ruben Wijnands naar de 6-Nations in Zweden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)