Badminton Vereniging Almere

Dave Khodabux ook in 2012/2013 in het Almeerse geel

Dave Khodabux komt ook in het seizoen 2012/2013 uit voor Dekker Almere. Publiekstrekker Dave, in Almeerse kringen ook wel De Buks genoemd, heeft het naar zin bij de Badminton Vereniging Almere en zal dus ook het komend seizoen met verve de Almeerse kleuren verdedigen.

De sportieve ambities van Dave en van de vereniging reiken overigens verder dan het behalen van de play-offs, zoals dat de afgelopen twee seizoenen gebeurde. Het halen van de finale staat op het verlanglijstje!

Trainer-coach Erik Staats, de Commissie Topsport en het bestuur wensen Dave heel veel succes toe in het seizoen 2012/2013.

Reageer op dit bericht (“Dave Khodabux ook in 2012/2013 in het Almeerse geel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)