Badminton Vereniging Almere

Massages, eten en toch ook een beetje badminton

Na een warme woensdagmiddag was het toch echt zover, de return tegen Flower Shuttle in Aalsmeer. De afgelopen keer was het 8-0 dus dit moest volgens ons toch wel weer te halen zijn. Krijn, Rick, Sharon & Nienke speelden mee.

Er waren nog wat problemen met het regelen van vervoer, maar dit werd toch allemaal goed geregeld doordat we de auto van Maaike mochten lenen. Het rijden in zo´n auto was toch even wennen voor Rick en we kregen zelfs een gratis massage, goodbye cellulite! (De auto trilde)

Uiteindelijk in Aalsmeer aangekomen hebben we nog even genoten van een handbaltraining. Moeten we wel hier spelen, was meteen de vraag… Na het nagevraagd te hebben bij de conciërge wisten we het toch echt zeker. Dit was de goede hal, de tegenstanders van Flower Shuttle waren alleen een beetje aan de late kant.

Om 19.45 (aanvang 19.30) begonnen de wedstrijden dan ook echt. De herendubbel werd meteen een driesetter, kan ook niet anders met Krijn aka Mister Driesetter in het team. Gelukkig lag de overwinning toch dik aan onze kant. Stand 1-0 voor Almere.

Daarna was het de beurt aan de dames. Die wonnen de 1e set dik, goede hoop voor de 2e set zou je zeggen. Maar Sharon en Nienke maakten er traditiegetrouw toch maar een driesetter van, die ze uiteindelijk wel wonnen, 2-0 dus!

Tegelijkertijd was Rick alweer begonnen met zijn wedstrijd, die volgens mij ook wel een simpele overwinning had. Daarna was het tijd voor Nienke om haar single te spelen, wat ongeveer net zo makkelijk als die van Rick ging.

Krijn had iets meer tegenstand in zijn wedstrijd, de eerste set was voor Krijn, maar de 2e set werd verloren na een 18-12 voorsprong. Gelukkig herpakte hij zich goed en won hij een stuk gemakkelijker de 3e set.

Sharon had in haar single nogal last van lachbuien, met dank aan Rick die aan de zijkant stond aan te moedigen. Gelukkig liet ze zich niet gek maken en won ze gewoon zakelijk in 2 sets. 6-0!

Hierna was het toch echt tijd voor de mixen en hadden we alle hoop op een 8-0 overwinning. Rick en Sharon wonnen hun mix dik en ook de mix van Krijn en Nienke werd gemakkelijk gewonnen. 8-0 dus!

Na gedoucht en wat gedronken te hebben kregen we een bestelling door van Maaike, of we even langs de McDonald's wilden rijden. Aangezien we zelf ook een beetje honger hadden kregen van al die wedstrijden sloegen we dat voorstel niet af. Toen Krijn de McDonald's app had geïnstalleerd konden we allemaal gemakkelijk onze bestelling doorgeven. Hierna was het toch echt tijd om richting huis te keren, maar gelukkig hadden we allemaal net weer een heerlijke massage gehad dus was er geen ruimte voor spierpijn.

Namens het team; Dankjewel Maaike voor het idee van het eten en het lenen van de auto!

Reageer op dit bericht (“Massages, eten en toch ook een beetje badminton ↑”)