Badminton Vereniging Almere

Passievol Open Team Toernooi 14 April 2012

Afgelopen zaterdag 14 april was het zover. Alweer het 2de BVA team toernooi voor de 4de/5de klasse regiospelers en recreanten. Wederom hadden zich 16 teams uit diverse regio’s zich ingeschreven onder een ludieke teamnaam (BV Drop, Four Tops, Solo I Piu Forti e.v.a. + namen die we hier niet kunnen publiceren).

Na een kort welkomstwoord (men komt immers om te spelen) van Herman en de prijsuitreiking voor de meest originele ludieke teamnaam (dit jaar: “door de branddeur naar buiten”) kon er om 9:30 afgetrapt worden voor de 1ste ontmoeting bestaande uit 6 wedstrijden. En meteen werd duidelijk dat de meeste teams hier niet alleen voor de gezelligheid kwamen maar voor een 1ste plaats in hun poule (rechtgevend op een prijspakket). Vele emoties, kleurend van blijdschap naar teleurstelling en andersom, voerden de boventoon. Getuige het aantal driesetters en de lange speeltijd van de 1ste ontmoeting in de meeste poules was het onderlinge krachtverschil tussen de teams zeer klein.

Na een hectische (in de keuken) maar overzichtelijke (voor de organisatie) pauze kon er om 13:15 begonnen worden met de tweede ontmoeting bestaande uit 5 wedstrijden. Het bleek al snel dat de tosti’s, de broodjes kroketten/frikadellen uit de keuken goed hun werk hadden gedaan. De passie en het fanatisme waren bij alle teams nog aanwezig. Wederom veel driesetters.

De korte pauze (volgens sommige op leeftijd zijnde leden van team MIBRENC (=lees BVA team 18) te kort) tussen de 2de en 3de ontmoeting werd benut om even op krachten te komen om vervolgens om 15:45 te beginnen aan de 3de ontmoeting, nu ook weer 5 wedstrijden. Tot +/- 18:00 werd er met vol gas tegen aan gegaan.

Na een verkwikkende douche en wat krachtsapjes werden de spelers van de winnende teams om 18:30 getrakteerd op hun prijspakket. En voor degene die zich hadden opgegeven voor het eten was er een heerlijke maaltijd van Toko Sindjaja.

De organisatie wil de volgende mensen bijzonder bedanken:

Verder alle spelers bedankt voor jullie fantastische spel, inzet en emotie. En wie weet tot volgend jaar.

Al met al een zéér geslaagde dag !

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 18-04-2012 om 09:17 uur

    Erik, Herman en Jennie, het was inderdaad een heerlijk toernooi. Zeer goede organisatie (alles liep vlekkeloos), en we hebben een aantal prima wedstrijden gespeeld. Bovendien was het eten heel erg lekker. Bedankt vor de organisatie en schrijf ons maar alvast in voor volgend jaar!

  2. Jolanda op 18-04-2012 om 16:33 uur

    Erik, Herman en Jenny,
    Het was weer een SUPER toernooi; erg gezellig en (wederom) SUPER georganiseerd. Wij hebben heel spannende partijen gespeeld, dus jullie hebben de poules óók (wederom) SUPER ingedeeld!
    Bedankt voor de organisatie en ook ik ben volgend jaar zeker weer van de partij! Nu maar hopen dat het dan ook weer op zaterdag georganiseerd kan worden...!!! Dasvi, Kian en Marjan; jullie ook heel erg bedankt voor de reuze-gezellige dag!

Reageer op dit bericht (“Passievol Open Team Toernooi 14 April 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)