Badminton Vereniging Almere

Cheryl Seinen naar Dekker Almere

De 16-jarige Cheryl Seinen komt in het seizoen 2012/2013 uit voor het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, Dekker Almere. Dit tot groot genoegen van de Commissie Topsport van de vereniging. Het badmintontalent Cheryl Seinen is lid van de Nationale Jeugdselectie en een zeer welkome uitbreiding van de selectiegroep van de Badminton Vereniging Almere.

De Commissie Topsport en trainer-coach Erik Staats willen nadrukkelijk zorgdragen voor een instroom van jeugdige talenten in de selectiegroep en daarmede een basis leggen voor de toekomst.

Carl Dekker

Voorzitter Commissie Topsport Chris Vlaar met Cheryl Seinen

Dekker Almere haalde de afgelopen twee seizoenen de play-offs om het landskampioenschap, maar wil in het seizoen 2012/2013 nadrukkelijk proberen om de finale te halen.

Het bestuur, de Commissie Topsport, manager Emmy Vlaar en trainer-coach Erik Staats wensen Cheryl heel veel succes bij de vereniging.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. fam. van Cruchten op 05-05-2012 om 12:32 uur

    Wat super gaaf dat jij bij Almere komt spelen Cheryl !!!! Gefeliciteerd, goeie keus!!! Wij komen kijken als je speelt. En je weet waar je kunt logeren hè :-) Dikke kus van ons!

Reageer op dit bericht (“Cheryl Seinen naar Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)