Badminton Vereniging Almere

Clubkleding BV Almere 2012-2015

Eindelijk is het dan zo ver. BV Almere heeft 4 seizoenen gespeeld in de bekende Forza polo’s. Deze waren een grote verbetering in vergelijking met de voorgaande edities voor veel spelers. Echter is Carlton nu al 2 seizoenen onze sponsor, en nu wordt het dan ook tijd dat de Forza polo’s vervangen gaan worden door de Carlton polo’s. Met ingang van seizoen 2012/2013 zullen wij uitkomen in de Carlton kleding. Speciaal voor BV Almere heeft Carlton een polo gemaakt, in de kleuren geel en zwart. Dit betreft een nieuw shirt, en geen shirt uit voorgaande collecties. Tevens wordt het broekje, rokje en trainingspak aangeboden voor een mooie prijs.

Er kan bij BeeS-Sport worden gepast. Dit kan op de volgende data:

Na deze data zal de bestelling worden geplaatst bij Carlton en kan nog wel worden besteld, maar tegen iets duurder tarief, omdat Carlton hierna andere prijzen hanteert.

Je kunt je bestelling doorgeven bij Suzanne van BeeS-Sport. Dat doe je door een bestelformulier volledig in te vullen. Het bestelformulier vind je aan het einde van dit document.

De Kleding

Er zal wederom zowel een unisex model, als een dames model polo worden geleverd. Daarnaast is er de keuze een broekje of rokje bij aan te schaffen, evenals een trainingspak. Het trainingspak is er alleen in unisex model.

Het materiaal is vergelijkbaar met wat we zijn gewend van de Forza polo’s, echter voelt het nog wat lichter aan. De polo’s zijn weer van dry-fit materiaal.

Reageer op dit bericht (“Clubkleding BV Almere 2012-2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)