Badminton Vereniging Almere

De BVARENA

Het zal niemand in Nederland ontgaan zijn dat binnenkort het EK voetbal van start gaat. De wedstrijden worden gespeeld in de Oekraïne en Polen dus even naar een wedstrijd toe om live het spektakel mee te maken is maar voor weinigen weggelegd. Dit wordt dus twee weken lang topwedstrijden op televisie volgen, dus ik kom mijn huis niet uit en zal het grootste deel van de tijd voor de tv te vinden zijn. Jammer dat de kaartjes zo verschrikkelijk duur zijn, want thuis mis je de echte oranjesfeer.

Maar daar gaan we wat aan doen. K&B organiseert dit jaar voor de derde keer de BVARENA. Hiervoor bouwen we rondom het grote flat-screen in de kantine een heuse arena en hier willen we weer met zoveel mogelijk mede supporters de wedstrijden van het Nederlands elftal gaan bekijken. Uit het verleden is gebleken dat dit echt een extra dimensie aan het voetbal kijken geeft. Als bewijs enkele foto’s uit het verleden.

Wij zullen de kantine van een oranje tintje voorzien, dus qua sfeer kan er niets misgaan.

Dus…bij deze nodigen we alle BVA leden uit om met ons naar de wedstrijden van het Nederlands elftal in de BVARENA te komen kijken, te beginnen op zaterdagavond 9 juni. De wedstrijd begint om 18.00 uur, dus vanaf 17.15 uur is de kantine open.

Natuurlijk rekenen we er wel op dat je in het oranje komt, is echter niet verplicht!

Het spreekt voor zich dat ook de buurman/vrouw zoon/dochter, broer/zus, vriend/vriendin etc/etc ook zeer welkom zijn (als ze maar voor Nederland zijn)

Wij hopen jullie in onze Arena te mogen begroeten

Tot 9 juni
K&B

Hierbij het schema voor de poule van het Nederlands elftal:

Zaterdag 9 Juni 18.00 uur Nederland – Denemarken Arena open om 17.15 uur
Woensdag 13 Juni 20.45 uur Nederland – Duitsland Arena open om 20.00 uur
Zondag 17 Juni 20.45 uur Portugal – Nederland Arena open om 20.00 uur

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. pascal op 21-05-2012 om 02:51 uur

    ik denk dat de kantine op 9juni wel wat eerder open is dan 17:15 :P aangezien het de eerste dag van de clubkampioenschappen is ;)

    en daarbij is er dus meteen al een mooie opkomst :)

Reageer op dit bericht (“De BVARENA ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)