Badminton Vereniging Almere

De OpenDagen van BVA druk bezocht!

In de Nationale Sport Week van 21-28 april 2012 heeft onze Combinatiefunctionaris Emmy Vlaar twee extra OpenDagen georganiseerd om veel kinderen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met de badmintonsport. Dat was zonder meer een succes gezien het aantal kinderen dat daadwerkelijk naar Sportcomplex Carl Dekker kwam. Maar dat ging niet vanzelf, onze combinatiefunctionaris Emmy Vlaar heeft daartoe heel wat scholen bezocht en clinics te geven.

In de weken voor de Nationale Sport Week heeft BVA deel genomen aan de zo genaamde Road Show. Dat hield in dat sportverenigingen en scholen (basis en voortgezet onderwijs) zich hebben opgegeven om zoveel mogelijk de kinderen te laten sporten en kennis te laten maken met de diverse sporten.

De badmintonclinics, verzorgd door Emmy Vlaar, en de clinics waren zeer succesvol. In een paar weken tijd zijn de basisscholen Oase, de Goede Herder, de Ontdekking, het Palet, Cresedo, de Lichtboei en VO school Buitenhout College bezocht met als resultaat super leuke en sportieve lessen.

De kinderen waren zeer enthousiast en meer dan 1000 geïnteresseerde kinderen hebben een speciaal voor deze weken ontworpen en geprint folder (met dank aan Ronald Blok) mee naar huis genomen. Dit was tevens een uitnodiging om in de Nationale Sport Week ons eigen Sportcomplex Carl Dekker gratis te bezoeken en nog paar uurtjes te genieten van de mooie badmintonsport en technieken te oefenen , die zij op de clinics geleerd hebben.

Meer dan 50 nieuwe kinderen hebben de weg naar de sporthal gevonden en zeer fanatiek een paar uurtjes gebadmintond.

De kinderen werden ontvangen door zeer enthousiaste trainers en vrijwilligers en hun inzet werd beloond. De kinderen vonden het zo leuk dat ze onmiddellijk lid wilden worden en zeven kinderen zij direct als lid opgegeven door hun ouders.

BVA, en in het bijzonder de Jeugdcommissie, wenst alle nieuwe leden veel badminton plezier!

Maar er zijn natuurlijk kinderen die eerst proeflessen willen volgen. Dat kan, twee keer doe je gratis mee met de instroomgroep en dan weet je zeker dat badminton een super leuke sport is en wil je zo snel mogelijk beginnen!

De proeflessen zijn elke woensdag van 17.00-18.00 uur en elke zaterdag van 09.00-10.30uur.

Reageer op dit bericht (“De OpenDagen van BVA druk bezocht! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)