Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere trekt zich terug

Het bestuur van de Badminton Vereniging Almere heeft helaas moeten besluiten om het eerste team van de vereniging, Dekker Almere, terug te trekken uit het toernooi om de Carlton GT Cup. Het bestuur is van mening dat de wijze waarop zowel Van Zijderveld als Badminton Nederland om gaan met de wedstrijd Van Zijderveld-2 tegen Dekker Almere, die gepland stond voor de speelweek van 30 april 2012, niet door de beugel kan.

Het bestuur van Almere kan zich niet vinden in het handelen van Van Zijderveld en de inhoudelijkheid van de interventies van BNL inzake deze wedstrijd. Het bestuur voelt zich geschoffeerd.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Piet Ridder op 12-05-2012 om 20:40 uur

  Beste bestuursleden,

  Het terugtrekken van team1 om de Carlton GT Cup is nogal wat, vooral omdat Carlton ook één van de sponsoren van Almere is. Wat is er precies aan de hand. De berichtgeving is nogal vaag, wat heeft van Zijderveld nu precies verkeerd gedaan en als dat zo is, waarom heeft BNL de kant voor Van Zijderveld gekozen en waarom is er niet bemiddeld?

  Alvast bedankt voor de verduidelijking!

  Groetjes

  Piet Ridder

 2. Henk Staats op 13-05-2012 om 12:12 uur

  Beste Piet,

  Op de site willen we er niet verder op ingaan. Er is al genoeg badmintonellende in Nederland. Wees er van overtuigd dat het een weloverwogen beslissing is geweest.

  Het bestuur vindt het bijzonder spijtig, want Almere beschouwt het bekertoernooi met de mooie naam de Carlton GT Cup, als een toetje op een verder geslaagd seizoen.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere trekt zich terug ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)