Badminton Vereniging Almere

Manon Sibbald opnieuw Dekker Almere

Manon Sibbald speelt ook in het seizoen 2012/2013 in team 1 van de Badminton Vereniging Almere, Dekker Almere. De talentvolle Flevolandse, lid van de Nationale jeugdselectie, heeft een seizoen achter de rug met blessures en kon daardoor niet of nauwelijks uitkomen voor Dekker Almere.

Manon Sibbald maakt deel uit van de jonge groep instromers in de selectiegroep van de Badminton Vereniging Almere, zoals Cheryl Seinen, en Alex Vlaar. Bovendien kloppen Jayme van Elten en Ruben Wijnands op de selectiedeur! De selectiespelers zullen, als zij zich door blijven ontwikkelen, mede de basis vormen van het toekomstige Dekker Almere.

Het bestuur, de Commissie Topsport, manager Emmy Vlaar en trainer-coach Erik Staats wensen Manon Sibbald veel succes toe in het seizoen 2012/2013.

Reageer op dit bericht (“Manon Sibbald opnieuw Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)