Badminton Vereniging Almere

Otto van Stenus en de zijnen in Singapore

Vorig jaar is Otto met zijn gezin naar Singapore vertrokken. Dat staat u allen ongetwijfeld nog helder voor de geest. We hebben nog regelmatig contact met Otto en we willen u zijn laatste korte bijdrage niet onthouden.

Hier even een heel kort berichtje van ons uit Singapore waar het de gehele nacht geregend heeft en het op dit moment alweer drukkend warm en vochtig is (09:48 AM).

Afgelopen maandag is hier ook (op bescheiden wijze), Koninginnedag gevierd. Er waren wat activiteiten op de Hollandsche Club, het grote Oranjebal op de Nederlandse ambassade en de meisjes mochten bij wijze van uitzondering in oranje kleding naar school gaan. De GESS had hier een leuke folder over gemaakt die we jullie niet willen onthouden….

Dit was toch wel iets wat wij erg mistten maar je beseft pas wat een uniek iets dat is als je in het buitenland woont. Via internet hebben wij toch een beetje kunnen meegenieten van de festiviteiten in Nederland, zullen we maar zeggen (alsook van het 31e kampioenschap van Ajax!).

We hopen dat alles goed met jullie gaat, met ons gaat het hier prima!

bekijk de leaflet

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Miss Rose op 16-05-2012 om 23:42 uur

    Ha die Otto!! Fijn om weer wat te lezen over jullie avontuur! Fijn dat alles goed gaat daar en dat ook de "normale" hollandse dingen daar ook doorgaan! have fun!

Reageer op dit bericht (“Otto van Stenus en de zijnen in Singapore ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)