Badminton Vereniging Almere

100 kinderen deden kleurenexamen

U leest het goed. Vandaag, 30 juni 2012, werd er in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker door maar liefst 100 BVA-jeugdleden examen gedaan in de diverse kleuren van het BVA-opleidingsplan. Het was dan ook barstensvol met kinderen, maar ook met ouders en grootouders die kennis wilden nemen van de prestaties van hun kroost.

En aangezien mijn kleindochter Iris Wilting ook examen deed, mochten opa en oma niet ontbreken bij dit examenfeest. Want een feest was het, voor de kinderen maar ook voor de (groot)ouders.

Ik neem mijn petje af voor de Jeugdcommissie en de Sporttechnische Commissie die samen met de trainers en veel vrijwilligers deze klus hebben geklaard, want een klus is het. Alle kinderen slaagden en kregen een keurig BVA-kleurendiploma en een overzicht met daarop vermeld de dagen waarop ze het volgend seizoen gaan trainen. En dan kunnen de kinderen en de ouders zich vast op deze nieuwe tijden instellen.

Het vermelden waard is voorts, dat er een zesjarig meisje was, Ilse Stoffelen, dat heel nonchalant bij de oefening 'de shuttle op houden', de shuttle achter haar rug sloeg en het ook nog presteerde om de shuttle te raken terwijl ze het racket tussen haar benen had. Ik vond het kostelijk om te zien. Haar vader en moeder heb ik het nooit zien doen.

Dank aan alle betrokkenen, waaronder ook de barbezetting!

Reageer op dit bericht (“100 kinderen deden kleurenexamen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)