Badminton Vereniging Almere

BVARENA zondag gesloten

Beste voetballiefhebbers. Helaas, helaas, het mag dit kampioenschap niet erg lukken met het Nederlands elftal. Gisteren hebben we de wedstrijd Nederland – Duitsland in de BVArena met zo’n 40 man bekeken, het resultaat is wel bekend lijkt me.

Alleen een wonder kan Nederland nog naar de kwartfinale leiden (met 2 doelpunten verschil van Portugal winnen en Denemarken geen punten tegen Duitsland).

Wij denken daarom dat de wedstrijd Nederland – Portugal niet veel mensen naar de BVArena zal brengen, daarom hebben we besloten om de kantine a.s. zondag niet te openen voor de wedstrijd.

K&B

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Gijs Berkelmans op 14-06-2012 om 14:53 uur

  Wat jammer, geen skyboxen en VIP plaatsen meer...
  En de gezelligheid die ik nu misloop :S

 2. Gijs Berkelmans op 14-06-2012 om 21:06 uur

  Over voetbal kijken in de kantine gesproken: Normaal gesproken ga ik met een aantal andere op donderdagavond vrijspelen, aangezien dit onze trainingsavond was. Vanavond was het weer zover en ben ik naar de sporthal gegaan, en om kwart voor 9 wilde ik nog even genieten van een mooi voetballende ploeg: Spanje. Deze reus nam het op tegen klein duimpje Ierland in de 2e ronde van het EK. Tot mijn spijt was er een klein overleg in een sportkantine, waardoor de tv niet aan mocht op het voetbal. Dan vraag ik mij af.... Is een sportkantine niet voor wat gezelligheid, een drankje aan de bar en mocht dat er zijn voetbal kijken (Er hangt immers niet voor niets zo'n tv). En als er dan overleg is wat niet voor derden bedoeld is om te horen, Ga dan gewoon in de bestuurskamer zitten. Volgens mij is deze voor dat soort overleg bestemd. En ga dan niet de weinige badmintonners die er zijn, de kantine uit schoppen. Bedankt.

 3. Henk Staats op 15-06-2012 om 08:45 uur

  Beste Gijs,

  Het is dat ik geen vals gebit heb, anders viel het uit mijn mond. Ik zou graag willen weten welke vereniging of welke BVA-commissie dan vergaderde in de kantine? Voor vergaderen hebben we het cursuslokaal en niet de kantine.

  En wie was de barmedewerker die dit goedkeurde?

  Dit kan echt niet! Laat het mij weten, want hier maak ik werk van.

 4. Richard op 15-06-2012 om 09:50 uur

  Gijs,

  Dit is echt een misverstand. Eddy maakte gewoon een grapje en je had best tv mogen kijken hoor.

  En Henk, zoals ik al zei is het gewoon een misverstand en hoeft er verder geen werk van gemaakt te worden lijkt mij.

  Gr. Richard

Reageer op dit bericht (“BVARENA zondag gesloten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)