Badminton Vereniging Almere

Open selectiedag Flevolandse badmintontalenten in Almere

Al jaren timmert Badminton Vereniging Almere aan de weg wat haar jeugdopleiding betreft. Buiten de reguliere trainingen bestaat er de mogelijkheid voor de jeugdleden om extra te trainen. De extra trainingen vallen binnen de BVA onder de afdeling topsport. Zo zijn in de loop der jaren de TopJunior, Badminton School Almere (BSA) en de Badminton Academie Flevoland (BAF) ontstaan.

De TopJunior is een initiatief van de BVA om de jongste spelers die meer willen dan de reguliere trainingen de mogelijkheid te bieden om één of twee keer in de week extra te trainen. De BSA en BAF, zijn initiatieven van Badminton Nederland, de Provincie Flevoland en BVA. De BSA en de BAF bieden de mogelijkheid om door te groeien in een topsportklimaat waarbij de school aansluit op topsport.

De trainingsmogelijkheden zijn er ook voor jeugdspelers die geen lid zijn van de BVA, maar lid zijn van een andere vereniging in en rond Flevoland! Om jeugdspelers kennis te laten met de extra trainingsmogelijkheden wordt er op zaterdag 16 juni 2012 een open talentendag georganiseerd. Tijdens de open talentendag zal er training worden gegeven door onze gediplomeerde trainers. Aan de hand hiervan wordt er gekeken in welke trainingsgroep je het beste tot je recht komt om extra trainingen te volgen.

Ben jij de jeugdspeler die extra wil trainen en zijn eigen spel naar een hoger nivo wil tillen, meld je dan direct aan om voor de open talentendag en ervaar hoe leuk (top)sport kan zijn. Neem je ouder(s) mee, en laat je informeren!

De open talentendag zal worden gehouden in Sportcomplex “Carl Dekker” in Almere vanaf 15:00 uur. Na aanmelding via peter.groothuijse@bvalmere.nl ontvang je de uitnodiging.

Reageer op dit bericht (“Open selectiedag Flevolandse badmintontalenten in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)