Badminton Vereniging Almere

Thea Prinsen Award uitgereikt

Sinds vorig jaar heeft de recreantencommissie besloten om een oud gebruik weer van stal te halen: De recreant van het jaar. Wij hebben er een Award van gemaakt en deze de Thea Prinsen Award genoemd . Dit jaar hadden wij niet 1 maar 2 recreanten van het jaar.

Dit zijn Herman de Jager en Erik Boers. Op het jury rapport staat dat zij deze award hebben verdiend, omdat zij voor de tweede keer het Open Team Toernooi voor recreanten, vierde en vijfde klas wedstrijdspelers op een zeer goede wijze hebben georganiseerd.

Tevens hebben zij zich nog bij diverse aktiviteiten voor de recreanten ingezet.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jolanda op 25-06-2012 om 19:34 uur

  Zeer terechte winnaars van de Thea Prinsen Award!!!
  Gefeliciteerd Herman en Erik!

 2. Maria Patty op 26-06-2012 om 13:36 uur

  Proficiat Herman en Erik met de "Thea Prinsen Award"! Heb Sweet Memories aan Thea. Ga zo door guys!

 3. erik op 27-06-2012 om 11:12 uur

  Hoewel ik zeer vereerd ben om deze award te hebben mogen ontvangen, wil ik deze award delen met de recreantencommissie: Edwin, Charlie, Peter, Jenny en Henk. In feite zijn zij de steun en motor achter vele activiteiten en zonder hun steun zouden sommige activiteiten niet hebben plaatsgevonden.

 4. Jolanda op 27-06-2012 om 14:14 uur

  Goed gesproken Erik!
  Ook zij verdienen een hele dikke pluim!

Reageer op dit bericht (“Thea Prinsen Award uitgereikt ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)