Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 21 juli was het spelletjesdag!

Het was een mooi seizoen voor BVA wat betreft de kleurentrainingen. Er zijn veel kinderen op proefles geweest en meer dan 60 kinderen zijn in het afgelopen seizoen lid van de vereniging geworden! Een groot succes! Een succes, dat niet mogelijk was geweest zonder de trainers en de assistenttrainers, die met veel plezier en enthousiasme de kinderen training hebben gegeven en diverse andere activiteiten georganiseerd hebben.

Een van de vele activiteiten dit seizoen was het af en toe organiseren van een spelletjesdag. Zo ook zaterdag 21 juli. Het was laatste speeldag voor de vakantie van het seizoen 2011/2012. Na de spanning van het kleurexamen, een week later het kamp, werd besloten de laatste training af te sluiten met allerlei badmintongerelateerde spelletjes en partijtjes. Tot groot enthousiasme van de kinderen. Om 08.45 uur stonden er al kinderen voor de deur om, zoals gebruikelijk op de zaterdagochtend, met papa of mama eerst over te slaan en daarna vermaakt te worden door de trainers.

Als warming-up werd een korfbalpartijtje gespeeld en om de spanning hoog te houden hadden de trainers twee ballen ingezet. In de tussentijd hebben andere trainers de andere spellen uitgezet. Daarna zijn de kinderen in groepjes verdeeld om aan de spellen mee te doen. Alle kinderen, 30 in totaal, hebben meegedaan. En fanatiek dat ze waren..... En natuurlijk waren er ook prijswinnaars. Drie kinderen hebben een prijs gewonnen, het inmiddels ovcerbekende zakje snoep. Kortom, een dag vol plezier voor de kinderen en het fenomeen van de spelletjesdag zal volgend seizoen zeker terug moeten komen!

Wij wensen een ieder een fijne vakantie toe en tot ziens op de eerste training,

zaterdag 1 september 2012!

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 21 juli was het spelletjesdag! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)