Badminton Vereniging Almere

Badminton Overdag op de woensdagochtend

Iedere woensdagochtend kan er gebadmintond worden bij de Badminton Vereniging Almere in Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk. Om precies te zijn in de Bongerdstraat nummer 6.

De Badminton Vereniging Almere tracht middels een advertentie in de Almere Deze Week om de sportparticipatie van 45-plussers structureel te vergroten en de vereniging wordt in dit initiatief gesteund door de Overheid.

Een ieder is van harte welkom om op de woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur de laagdrempelige badmintonsport te komen beoefenen in Sportcomplex Carl Dekker.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. € 4,-- per woensdag en daarbij kan er ook nog gebruik worden gemaakt van de sauna.

Informatie over het badmintonnen op de woensdagochtend Henk Staats 036-5313711 of 06-23302922.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. erik bronkhorst op 27-09-2012 om 18:09 uur

  Beste mensen,

  Nu ik wat meer over mijn vrije tijd kan beschikken, wil ik graag op de woensdagochtend meedoen met het badminton ++. Ik ben geboren en getogen in het voormalig Ned.Indië en heb in dat land de badmintonsport met de paplepel ingegoten gekregen.
  Volgend jaar word ik 75! Maar met mijn conditie is niets mis.
  Ik heb destijds (1956-1958) mijn opleiding tot sportleraar bij het CIOS te Overveen gevolgd (specialisaties: badminton, hockey, tennis). Ben aan dat instituut nog werkzaam geweest als docent badminton. Kreeg o.m. les van Ferry Sonneville, de toenmalige wereldkamioen badminton.

  A.s. woensdag ben ik present!
  Met vriendelijke groeten,
  Erik Bronkhorst
  Tel. 036- 5386993

Reageer op dit bericht (“Badminton Overdag op de woensdagochtend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)