Badminton Vereniging Almere

Badminton Performance gaat Europa in

Badminton Performance is een initiatief van Chris Vlaar om (jonge) badmintonners de mogelijkheid te bieden deel te kunnen nemen aan internationale junioren toernooien.

Door weinig financiële mogelijkheden binnen de bond zouden de Nationale Junioren slechts incidenteel hun krachten kunnen meten met Europese leeftijdsgenoten. Nu zou het nagenoeg blijven bij een 8- of 6-Nations. Door ook veel vragen van ouders is het initiatief mede ontwikkeld. De ouders betalen de onkosten van hun kind. De coaches op Papendal ondersteunen het initiatief en zien de junioren ook graag veel buitenlandse ervaring opdoen.

Er zijn diverse buitenlandse toernooimogelijkheden die in een gezamenlijk initiatief zeker mogelijkheden bieden tot deelname en relatieve lage kosten. Maar ja, ga als junior (ouder) maar eens zelf op avontuur in Slovenië, Polen of Portugal.
Badminton Performance kan dit goed organiseren en regelt reis, verblijf, toernooi, coaching en management. Trainingen tijdens en/of tussen toernooien door zijn eveneens gegarandeerd. Door eigen sponsoren worden kosten tot een minimum beperkt.

European Junior Circuit

Er is gekeken naar de toernooi kalender van Badminton Europe. Er wordt rekening gehouden met mogelijke competitie- en schoolverplichtingen. Dit jaar gaat Badminton Performance naar de Danish Junior Cup (13/14 oktober), Slovenia Junior (18 tm 21 oktober) en Slovak Junior (9-11 november). Danish en Slovenia worden gecombineerd. Met de o.a. gesponsorde personenbus gaan de Junioren naar de Danish. Na de Danish gaan de junioren naar de Slovenia Junior, welke al in die week begint. Twee Europese Junioren toernooien in één week, waarbij het voor de meesten ook nog een vakantieweek is.

Plaatsen vrij

Voor de toernooi reis Danish en Slovenia zijn nog twee plaatsen vrij. Vertrek is op 12 oktober. Terugkomst in Nederland 21 oktober (avond/nacht).
Heb je belangstelling mail of bel naar

Badminton Performance : bad-per@hotmail.nl
Chris Vlaar : 06-21240104

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 10-10-2012 om 15:42 uur

  Hoi Chris,

  Voor de Slovenia Junior ben ik evt. beschikbaar als coach.

  Ik verneem het wel wanneer je me kunt inzetten.

  gr.

  John

Reageer op dit bericht (“Badminton Performance gaat Europa in ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)