Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 wint met 6-2 van Trilan

Afgelopen zondag speelde Carlton Almere-2 tegen Trilan 1 uit Landgraaf. Dit keer moest Carlton Almere-2 het doen zonder Manon Sibbald doen, omdat zij mee speelde met het eerste team.

Er werd begonnen met de herendubbel van Ghislain Soselisa en Gijs Berkelmans. Zij namen het op tegen Thijs van Elk en Steffen Daalman. Ghislain en Gijs houden er erg van om hun dubbel spannend te houden tot het einde van de derde set. Ook dit keer was dat zo en wisten ze gelukkig het punt binnen te halen voor Almere. Naast hen speelden Yvonne Hoogland en Monique Slaman de dubbel tegen Elcke Vievermans en Macey Hanssen. Het liep een beetje moeizaam maar uiteindelijk wonnen de Almeerse dames toch netjes in 2 sets.

Carlton

De dames mochten meteen aan hun singles beginnen. Yvonne en Macey maakten er een spannende driesetter van. Helaas miste Yvonne op het laatst wat energie om voor de volle 100% ervoor te vechten en verloor de partij. Monique speelde tegen Elcke maar ze kon niet goed in haar spel komen en ook deze partij ging naar Limburg.

In de 2e herensingle nam Gijs het op tegen Teun Gootzen. Gijs die erg van driesetters houdt, maakte dat ook dit keer waar. Hij verloor de eerste set nipt met 21-19. Gelukkig kwam hij goed terug en met 9 en 13 waren de laatste sets voor Gijs. De 1e heren single werd gespeeld door Jeroen van Moorst. Met 21-18 won hij de eerste set van Thijs van Elk. In de tweede set leek het even dat er een verrassing ging komen, maar Jeroen hield gewoon een worstje voor, zoals hij altijd doet. Na de achterstand in de 2e set, kwam hij goed terug en pakte hiermee het 4e punt voor Almere.

Met een stand van 4-2 werd er begonnen aan de mixen. Er moest wat verschoven worden dus dit keer speelde Jeroen en Monique het gemengddubbel tegen Steffen en Elcke. Met 2 maal 14 wist Almere de sets te winnen. Ghislain en Yvonne speelden het andere gemengddubbel tegen Teun en Macey. De Almeerders speelden een goeie eerste set en wisten deze ook te winnen. De tweede set zag er heel anders uit dan de eerste. Zoals misschien wel aan de stand te zien is, hadden de Limburgers niets meer in te brengen in de deze set. Met 21-4 werd er gewonnen, wat betekent dat de eindstand 6-2 is geworden.

Met deze stand is Carlton Almere-2 koploper van de eerste divisie afdeling 1. Volgende week zondag 30 september zal Carlton Almere 2 een uitwedstrijd spelen tegen Schijndel 1 om 12.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 wint met 6-2 van Trilan ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)