Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-3 wint met 6-2 van Van Zijderveld-2 (met verslag)

Afgelopen zaterdag 15 september 2012 stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor Carlton Almere-3. In licht afgeslankte vorm ontvingen zij van Zijderveld 2 in Sportcomplex Carl Dekker.

Dennis mocht in het eerste team aantreden, waarbij hij overigens een belangrijk puntje binnenhaalde, en Andre genoot van wederom een welverdiende vakantie. Ghislain wilde bij ons deze twee heren graag vervangen.

Carlton

De damesdubbel was meteen een zeer spannende strijd. Cheryl en Marloes speelden voor de 2e keer samen en af en toe is het nog een beetje zoeken naar het succesvol afmaken van de rally’s. Tegenover hen stonden de jonge Tamara van der Hoeven en de zeer ervaren Marielle van der Woerd. Gelukkig konden Cheryl en Marloes in de derde set de overwinning naar zich toe trekken.

De heren Ghislain en Alex verloren de eerste set nog, maar wisten uiteindelijk op de andere baan de herendubbel tegen Joshua Tan en Marco den Haan ook in winst om te zetten.

Ghislain mocht het daarna opnemen tegen de routinier Arjan Regtien, een lastige opgave. De eerste set ging nipt verloren met 20-22 en ook de tweede set ging naar de Amstelveense club.

Alex vocht tegelijk een zware strijd uit tegen Marco den Haan. Weer had Alex 3 sets nodig, maar vandaag was Alex in de ‘winning mood’, hield zijn hoofd ‘cool’ en wist ook deze wedstrijd te winnen in de verlenging.

Vonne trad aan tegen Tamara van de Hoeven. De eerste set was snel voor Tamara, maar Vonne kwam in de tweede set goed terug en won deze. In de derde set moest Vonne helaas toch nog de winst aan haar tegenstandster laten.

Cheryl speelde een leuke pot tegen Nikkie Hoeseinnia. Ze kwam niet in gevaar en wist de wedstrijd overtuigend te winnen.

Met een 4-2 voorsprong op zak werden ook de 2 mixen overtuigend gespeeld. Gelegenheidskoppels Ghislain/Marloes en Alex/Cheryl lieten 2 goede mixen zien en versloegen daarmee de Amstelveense koppels Arjen/Nikkie en Joshua/Marielle.

Met de nodige ‘high fives’ werd het mooie eindresultaat, een 6-2 overwinning gevierd. En het smaakt naar meer.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-3 wint met 6-2 van Van Zijderveld-2 (met verslag) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)