Badminton Vereniging Almere

Die hards BV Almere starten in Junior Master Duinwijck

Afgelopen weekend was het eerste Junior Master toernooi van een lange reeks. Veel spelers komen net terug van vakantie, anderen hebben doorgetraind en weer anderen maakt het niks uit en spelen ook altijd voluit.

Dit weekend werd BV Almere vertegenwoordigd door

Onze U13 kids, Pjotr, Robin en Daisy hebben gestreden voor wat ze waard zijn, maar zij zullen later het seizoen nog gaan pieken. Helaas was dit toernooi nog te vroeg voor ze. Geen finale plaatsen.

Stephanie was goed op dreef. Met name in de mix ging het met haar mix-partner Bradley Dassen heel goed. Ze verliezen uiteindelijk in de halve finale van de sterke 1e geplaatste Belgische koppel Bracke/Jaques, welke uiteindelijk ook de finale wonnen.

Judith had met name een goed toernooi in de damesdubbel. Met haar dubbelpartner, Renske Kwakkenbos haalden ze brons, 3e plaats. Voorwaar een nette prestatie voor deze gelegenheidsdubbel.

Alex was als enige succesvol met finale plaatsen. Met ook gelegenheidspartner Imke van der Aar lieten ze in het gemengddubbel iedereen naar shuttles graaien en wonnen de titel in de finale tegen het Belgisch koppel Scheurkogel/Knaepen.

Alex had ook een finale plaats in het enkelspel tegen Lander Pint. In de halve finale single had hij echter al een lichte spierverrekking opgelopen. De gemengddubbel finale ging nog wel maar in de single werd de lichte blessure iets erger en ondanks een voortvarende start, moest Alex in de finale uiteindelijk toch opgeven en stoppen. Het seizoen is nog lang, de kompetitie begint volgende week en beter geen risico’s nemen met misschien een ergere blessure ten gevolg.

Reageer op dit bericht (“Die hards BV Almere starten in Junior Master Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)