Badminton Vereniging Almere

Malheur voor Dekker Almere

Dekker Almere leek zondagmiddag 30 september 2012, zonder Peter Mills, op weg naar een goed resultaat tegen het Haagse DKC. Het mannen- en het vrouwendubbel waren gewonnen en Thamar Peters had de eerste game gewonnen van Ginny Severien. In de tweede game ging het gelijk op en toen blesseerde Thamar Peters zich ernstig en moest naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. Het betekende de ommekeer bij Dekker Almere dat zo goed begonnen was aan de wedstrijd tegen DKC.

Carlton

Zoals gezegd wonnen Dave Khodabux en Stephan Branderhorst het mannendubbel met 21-17 en 21-15. Rachel Howard en Yvonne Sie kregen weinig tegenstand van Tak Ling Lam en Eefje Besseling (21-11 en 21-9).

Thamar Peters won de eerste game met 21-12 van Ginny Severien en in de tweede game met de stand 14-17 liep Peters een forse knieblessure op. Dat betekende opgave en de winst ging naar DKC.

Dat Rachel Howard het in haar damesenkel moeilijk zou krijgen tegen Soraya de Visch Eibergen was ingecalculeerd en De Visch Eibergen won met 12-21 en 13-21.

Saber Afif was door de blessure van zijn vriendin Thamar Peters volkomen van slag in zijn single tegen Dennis van Dallen de Jel. In de ontmoetingen van de laatste twee jaar toonde Van Daalen de Jel zich altijd de sterkste, maar niet met de uitslag die nu het scorebord te zien gaf, 10-21 en 14-21.

Stephan Branderhorst leek in zijn single tegen Mark Caljouw goed op weg met een 13-8 voorsprong in de eerste game. Maar toen was het over met Branderhorst. Caljouw streefde de technicus pur sang met 15-21 en 13-21 voorbij.

En zo begon Dekker Almere met een 2-0 voorsprong, leek op weg naar de 3-0 , maar stond nu achter met 2-4.

Dave Khodabux en Yvonne Sie speelden in hun mix tegen Mark Caljouw en Soraya de Visch van Eibergen. De eerste game was met 21-13 voor de Almeerders, maar de tweede game keken zij voortdurend tegen een achterstand aan. Maar de achterstand van 17-19 werd door Khodabux en Sie toch nog omgebogen in een 22-20 overwinning.

In de tweede mix verving Cheryl Seinen de geblesseerde Thamar Peters. De manager van DKC probeerde deze invalbeurt nog te voorkomen, maar volgens de reglementen mocht Seinen gewoon invallen en dat deed ze met verve! Saber Afif en Seinen knokten zich tegen Bouke van Bergen Bravenboer en Tak Ling Lam naar de overwinning in de eerste game met 22-20. De tweede game was voor DKC met 19-21. In de derde game namen de Almeerders een kleine voorsprong en die behielden zij tot het eind en het werd 21-17. Chapeau voor Seinen om zo goed in te vallen en voor Afif om zich zo te herpakken.

Dit bestand bestaat niet

De verder sportieve wedstrijd stond onder leiding van referee Erik Ligtvoet en de scheidsen Hans Backs en René Holleman.

Volgende week speelt Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld.

Carlton

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Eric Witsel op 30-09-2012 om 19:23 uur

  Balen voor Thamar, zoals (elders op de site) gezegd: hopelijk hersteld ze snel.
  Karakter van het hele team op zo terug te komen (te knokken).

 2. Henk Staats op 01-10-2012 om 09:00 uur

  Foto's gemaakt door Edwin Gijsen

 3. Jos Wu op 01-10-2012 om 11:20 uur

  Langs deze weg wil ik de heren van het nieuwe WISIS-systeem hartelijk danken voor hun uitleg en goede ondersteuning tijdens de wedstrijd!

Reageer op dit bericht (“Malheur voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)