Badminton Vereniging Almere

RCS nieuwe sponsor van de Badminton Vereniging Almere

Rob van Hulst komt uit een echt ondernemersgezin en is directeur-eigenaar van RCS Dienstverlening, een allround schoonmaakbedrijf, gevestigd in Almere. Het predicaat 'schoon schip maken' is bepaald geen loze kreet bij RCS, want het is het specialisme van dit nog relatief jonge bedrijf.

RCS

Dit bestand bestaat niet

Rob van Hulst van RCS en penningmeester Vincent Festen van BVA

Of het nu gaat om glasbewassing, gevelreiniging of schoonmaakonderhoud, RCS Dienstverlening neemt slechts genoegen met de hoogste graad van perfectie van de uitgevoerde werkzaamheden.

Zo wordt de glasbewassing onder meer uitgevoerd met telescoopbewassing, hoogwerkers, gevelinstallaties en als u dat wenst vindt er ook een anti-spinnenbehandeling plaats.

Voor het reinigen van gevels maakt RCS gebruik van hoge drukreiniging en zandstralen en ook graffiti kunt u door ons laten verwijderen. Het legen van dakgoten en het schoonmaken van zonnecollectoren is ook bij ons in veilige handen.

Ook aannemers weten ons te vinden voor een tot in de puntjes uitgevoerde zogenoemde opleveringsschoonmaak. Maar RCS is ook sterk in het reguliere schoonmaakonderhoud en vloerenonderhoud

RCS Dienstverlening

Wilt u nadere informatie over RCS, een dynamisch bedrijf, klik dan eenvoudigweg op de foto of het logo van RCS, of ga naar rcs-dienstverlening.nl.

Reageer op dit bericht (“RCS nieuwe sponsor van de Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)