Badminton Vereniging Almere

Badminton Performance

Onder begeleiding van Chris Vlaar gaan zeven kids een kleine Europese badmintontour doen. Er worden twee toernooien gespeeld in Denemarken de Danish Junior Cup (11 tm 14 oktober) en in Slovenië TEM Slovanie Junior (18 tm 21 oktober).

De kinderen die meegaan zijn Cheryl Seinen, Anne Vievermans, Imke van der Aar, Jayme van Elten, Ruben Jille, Alex Vlaar en Lennart Breeschoten.

Dit weekend begint het Europese avontuur met de Danish Junior Cup. Er wordt gespeeld U19 en U17. Het belooft een zwaar toernooi te worden met zo’n beetje alle sterke jeugdspelers van Europa. Een goede krachtmeting voor de Nederlandse kids.

Na de Danish vertrekt het team, met een tussenstop in Berlijn, naar Tsjechië en zal een korte overbrugging doen met een tweetal trainingsdagen in het trainingscentrum van Cesky Crumlov in Tsjechië.

Op donderdag 18 oktober begint het 2e toernooi, TEM Slovenie Junior. Dit toernooi telt eveneens mee voor Europese Junior Circuit ranking en is alleen U19.

Via de site van Badminton Europe, junior circuit, zijn de toernooien terug te vinden op hun respectievelijke websites.

Victor Slovak Junior

De volgende trip (Europees toernooi) staat ook in de planning. Dit is het Victor Slovak Junior te Dubnica, Slovakia. Het wordt gehouden van 9 tot en met 11 november. Vertrek is 8 november waarna we uiterlijk 12 november weer terug in Nederland zijn. Er wordt alleen gespeeld U19, maar deelname is ook mogelijk voor spelers die jonger zijn.

Voor interesse en/of informatie voor dit toernooi kunt u mailen naar Chris Vlaar bad-per@hotmail.nl

Reageer op dit bericht (“Badminton Performance ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)