Badminton Vereniging Almere

BC Nivo bestaat 50 jaar

Badmintonclub BC NIVO bestaat volgend jaar 50 jaar! Daarom nodigen wij jullie uit deel te nemen aan ons Teamtoernooi. Het toernooi zal gespeeld worden op zondag 20 januari 2013 van 9.00 uur tot 18.00 uur in het Racketcentrum Breda (Terheijdenseweg 500, 4826 AB te Breda). Een team bestaat minimaal uit 2 dames en 2 heren en maximaal uit 3 dames en 3 heren. Teams kunnen inschrijven in de volgende klassen:

De onderdelen die gespeeld worden zijn: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Er zal niet gespeeld worden volgens een afvalsysteem, dus je bent de hele dag verzekerd van het spelen van leuke partijen!
Teams kunnen inschrijven door het inschrijfformulier volledig in te vullen en voor 15 november 2012 te mailen naar toernooi@bcnivo.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- euro per team en dient eveneens voor 15 november 2012 te worden overgemaakt op bankrekening 41.41.595 ten name van BC NIVO te Breda o.v.v. jullie teamnaam.
De inschrijving is pas compleet wanneer zowel het inschrijfformulier als het inschrijfgeld ontvangen zijn. De contactpersoon ontvangt voor 1 december 2012 een bevestiging van de toernooicommissie, wanneer de inschrijving definitief is. Inschrijven geschiedt op volgorde van binnenkomst en zal afgestemd worden op het aantal inschrijvingen per speelklasse.
Let op VOL = VOL!
Ongeveer twee weken voor aanvang van het toernooi ontvangen de teams een mail met daarin een routebeschrijving, wedstrijdreglement en het wedstrijdschema.

Nadere informatie http://www.bcNIVO.nl

Reageer op dit bericht (“BC Nivo bestaat 50 jaar ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)