Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere 10 weer remise

Op zondag 23 September mocht het team mocht voor eerst dit seizoen thuis spelen. En hoopten dan ook een goed resultaat neer te zetten. Met de nog steeds geblesseerde Natalya hebben we Melanie bereid gevonden bij ons in te vallen. Waar wij erg blij mee waren.

Het competitie duel begon met de dubbel van Robert en Sander. De eerste set liep net echt lekker maar werd toch met 21-17 gewonnen. De tweede set ging de serves van het duo ene stuk beter en kon de tweede set dan ook met 21-11 gewonnen worden. Het eerste punt was binnen.

Het tweede duel was de dames dubbel. En erg spannende wedstrijd! Met een gelijk opgaande eerste set kon het duo Stephanie en Melanie toch de eerste set met 22-20 winnen. Wat erg knap was omdat dit de eerste keer weer spelen was voor Melanie sinds ene tijdje en het was de eerste keer dat ze samen speelde. Helaas kwamen de tegenstanders meer op stoom en verloren ze de tweede en derde set met respectievelijk 18-21 , 18-21. Het stond nu dus 1-1.

Eerst werd de tweede Heren single van Thomas gespeeld omdat de andere heren nog even wilde uitrusten van de dubbel. Thomas lijkt ene patent op de game verlenging te hebben want ook deze week maakte hij de eerste set erg spannend hij moest hem maar liefst met 27-25 winnen. Nadat de zenuwen weg waren kwam Thomas goed op stoom en met goed spel wist hij dan de tweede set makkelijk te winnen met 21-9.

De eerste heren single werd gespeeld door Sander. De eerste set werd makkelijk gewonnen met 21-13 . Maar toen ging het mis in de tweede set na wat pech en zenuwen en ook nog eens een kapotte bespanning verloor hij de tweede set met 18-21. De derde set met het racket van thomas omdat zijn eigen reserve rackets zijn bespanning niet goed was begon het goed. Kwam voor tot 16-8. Maar wist het toch nog weg te geven door tegen zichzelf te spelen. zelfs na 2 wedstrijd punten kon hij het niet afmaken het werd uiteindelijk 20-22. Wat de stand op 2-2 zette.

De dames singles begonnen Melanie deed haar best maar kon door weinig training en een sterke tegenstander helaas niet veel inbrengen en verloor in twee set met 9-21 en 5-21

Stephanie had een erg goede dag en dat was terug te zien in de scores nadat ze vorige week ene spannende 3 setter had gespeeld deed ze het nu8 soeverein in twee set ze won maar liefst met 21-10 en 21-14 een prima prestatie!!! Deze wedstrijden hielde de stand gelijk en het werd dus 3-3 en erg gelijk opgaand spannend duel.

Dan de mixen Robert was er op gebrand deze week de mix te winnen en was dan samen met Melanie ook erg scherp. Nadat ze de eerste set ff warm moesten worden (en toch met 21-16 wonnen) kwamen ze de tweede set pas echt op stoom ze liepen ze over de tegenstanders heen en wonnen de tweede set met 21-4.

De laatste mix we konden nog winnen en hadden goede hoop met sterke duo Thomas en Stephanie. Alleen waren ze de eerste set ene beetje aan het slapen en verloren ze verrassend met 2-21. Dit lieten ze zich niet gebeuren en begonnen sterk aan de tweede set deze ging erg gelijk op en was er spannend helaas moesten ze het aan het einde toch hun meerdere herkennen en verloren met 19-21. De eind stand werd dus 4-4 na een mooie badminton dag en een al met al tevreden gevoel weer naar huis. Als team willen we Melanie nog even bedanken voor het invallen!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere 10 weer remise ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)