Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-3 wint met 7-1 van Conquesto

Afgelopen vrijdag speelde team 3 uit tegen Conquesto. Ter voorbereiding begonnen we met een goed etentje bij Dennis thuis. Dennis had voor het team gekookt. Hij had lekker gekookt. Daarna gingen we gezamenlijk naar de sporthal van Conquesto.

Carlton

We begonnen de competitie wedstrijd met de heren- en damesdubbel. Dennis Steenland en Alex Vlaar speelden tegen Rick Ardts en Tom Tersteeg. Ze wonnen vrij makkelijk in twee set met 21-17 en 21-12

De damesdubbel met Marloes van Heteren en Cheryl Seinen moesten in de eerste set inkomen en wonnen uiteindelijk met 21-19. De tweede set gingen ze meteen vol erin en wonnen dus makkelijk met 21-12.

Na de heren- en damesdubbel ging de 1ste herensingle en 2de dames single op de baan. De herensingle werd gespeeld door André Aantjes. Hij speelde tegen Bart Strijbosch. De eerste set had André nipt verloren met 19-21. In de tweede set was André moe en maakte veel fouten en verloor deze met 17-21.

De 2de damessingle werd gespeeld door Vonne van Polanen. Vonne speelde tegen Patricia van der Steen. Vonne speelde een goed spel en won in 2 sets beide met 21-13

Na deze partijen was de tussenstand 3-1 voor Almere 3.

De 2de herensingle werd gespeeld door Alex Vlaar. Alex speelde tegen Tim Tersteeg. De eerste set had Alex gewonnen met 21-19. De tweede set stond Alex met 11-18 achter. Hij kreeg een comeback en won uiteindelijk de tweede set met 21-19.

De 1ste damessingle werd gespeeld door Cheryl Seinen. Zij nam het op tegen Ember Hendrikse. Ze speelde goed spel en hield dit twee sets goed vol en won makkelijk met 21-13 en 21-8.

Met een tussenstand van 5-1 gingen de laatste twee partijen op de baan. De mixen gingen de baan op.

Dennis en Marloes speelden tegen Rick Ardts en Maike Verboon- van de Swaluw. Zij wonnen met tweemaal met 21-13.

Andre en Cheryl speelden tegen Bart Strijbosch en Ember Hendrikse. De 1ste set ging goed en wonnen Andre en Cheryl met 21-14. De tweede set ging een beetje vermoeiend en maakten ze een paar onnodige fouten. Uiteindelijk wonnen Andre en Cheryl met 21-19.

Uiteindelijk won Almere 3 met 7-1 van Conquesto 1. Nu is er twee weken geen competitie. Daarna spelen we op zondag 28 oktober 2012 thuis tegen BC Tilburg 1 om 13:00 uur.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-3 wint met 7-1 van Conquesto ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)