Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere niet op dreef

Dekker Almere was bepaald niet op dreef in de uitwedstrijd tegen Van Zundert Velo en het werd dan ook een 5-3 nederlaag voor de Almeerders en een dik verdiende overwinning voor Van Zundert Velo. Niet alleen de Almerespelers waren niet op dreef. Eén van de scheidsrechters was gewoonweg hopeloos en Badminton Nederland mag wel eens goed naar de selectiecriteria kijken bij het aanstellen van de scheidsrechters.

Carlton

Peter Mills en Dave Khodabux speelden in het mannendubbel tegen Jim Middelburg en Dicky Palyama en wonnen in twee games met 21-17 en 21-18 en dat was een goed begin voor de Almeerders.

Sarah Walker en Yvonne Sie konden hun vrouwendubbel niet winnen van Lisa Malaihollo en Wendy Slaats (21-12 en 21-16) en daarmede werd de stand gelijkgetrokken in de wedstrijd.

Branderhorst verloor zijn mannensingle opnieuw en deze keer van Rikkert Suykerland. De eerste game was voor Suykerland (21-15), de tweede voor Branderhorst (12-21) en in de derde game stond Branderhorst aanvankelijk voor, maar liet hij zich uiteindelijk toch verrassen door Suykerland die gemotiveerd bleef spelen.

Cheryl Seinen ondervond in haar single in de eerste game niet of nauwelijks tegenstand van Michelle Middelburg en zij won de eerste game met 21-8. In de tweede game gaf Middelburg meer partij, maar Seinen won ook de tweede game met 21-17.

Saber Afif knokte zich helemaal leeg tegen Dicky Palyama, maar dat kon niet verhinderen dat Palyama met 21-17 en 21-14 aan het langste eind trok.

Sarah Walker ondervond geen serieuze tegenstand van Suzanne Slaats getuige de gamestanden 21-08 en 21-10.

Met een 3-3 tussenstand in de wedstrijd kon er begonnen worden aan de mixen. Dave Khodabux en Yvonne Sie wonnen de eerste game nipt (21-19) van Jim Middelburg en Wendy Slaats, maar de tweede en derde game was voor het Van Zundert Veloduo met 21-12 en 21-17.

In de tweede mix speelden Peter Mills en Cheryl Seinen tegen Rikkert Suykerland en Lisa Malaihollo. Dat was zonder meer een leuke spannende partij. De eerste game was voor Suykerland en Malaihollo (21-16) en de tweede game was feitelijk voor Mills en Seinen, ware het niet dat de scheidsrechter een aantal malen een zeer kwalijke rol speelde en Dekker Almere en daarmede het publiek een mooie derde game onthield. Nu 'won' Van Zundert Velo met 23-21 en daarmede werd de uitslag in de gehele wedstrijd bepaald op een 5-3 overwinning voor Van Zundert Velo.

Dit bestand bestaat niet

Volgende week wacht Dekker Almere de uitwedstrijd tegen het Amsterdamse Slotermeer.

Carlton

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Lisa Malaihollo op 28-10-2012 om 15:39 uur

    Serieus Henk? Is een set feitelijk door spelers gewonnen als het 17-18 staat? En nu 'won' van Zundert Velo met 23-21?? Erg jammer dat je dit stukje zo geschreven hebt Henk.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere niet op dreef ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)