Badminton Vereniging Almere

Dikke nederlaag Carlton Almere 9

De wedstrijd op vrijdag 12 oktober tegen Noordwijkerhout 1 is qua uitslag er één om snel te vergeten. Deze wedstrijd was verplaatst vanwege het feit dat ze de hal niet konden gebruiken op de aangegeven datum. Ingrid kon er niet bij zijn, dus hebben wij Sharon Brouwer gevraagd bij ons in te vallen.

Het was een hoop geregel om iedereen uiteindelijk op tijd in de auto te krijgen, omdat iedereen uit school of werk kwam dus het was even stressen. Na ongeveer één uur waren we bij de afslag van Hoofddorp om Krijn van het station te halen, alleen stond de hele afslag vast en duurde het wat langer voor we bij hem waren. Mijn moeder (die deze dag reed) had van tevoren de route al wel uitgeprint maar er bleek een omleiding te zijn in Noordwijk (of was het Sassenheim?). Anyway, met de navigatie van Krijn kwamen we uiteindelijk precies op het punt waar we eigenlijk in hadden gemoeten, maar er stonden 2 bouwvakkers te luieren die ons meldden dat we hemelsbreed 500 meter van de hal vandaan waren maar dat we moesten omrijden! Na een erg onduidelijke uitleg over hoe we moesten rijden en gezeur dat ie z’n verhaal wilde afmaken, hebben we toch na wat zoeken rond half 8 (wanneer we eigenlijk moesten beginnen) de sporthal bereikt.

De voorpret in de auto was leuker dan de hele wedstrijd zelf, want niemand speelde lekker. Naar mijn mening kon iedereen beter (please corrigeer me als het
niet zo is ;). De herendubbel van Dennis en Jeroen begon zoals gewoonlijk en die ging goed de eerste set. Naar mijn weten hebben ze deze set dik gewonnen. Na de eerste set begonnen Sharon en ik al aan onze dubbel om wat tijd te winnen dus meer heb ik niet van de herendubbel gezien. Achteraf bleek helaas dat ze in drieën hadden verloren. De damesdubbel ging niet fantastisch. Sharon en ik maakten beide veel fouten en de tegenstanders speelden ons goed uit. De single van Jeroen was nog beste close de eerste set, maar hij verloor in tweeën. Mijn single ging de eerste set naar mijn idee prima, alleen verloor ik deze set nipt. Omdat ik telkens iets voor stond (tot 19-16) en uiteindelijk verloor met 21-19 was ik nogal van slag en bakte er niks van in de tweede set! Ik geloof dat ik slechts 6 punten had..?! Een wedstrijd om snel te vergeten! Van Krijn zijn single heb ik ook niet veel meegekregen, omdat ik toen zelf nog aan het spelen was, alleen ging deze ook niet zoals gepland (niet eens een driesetter!!). De single van Sharon was spannend de eerste set. De tweede set ging wat minder waardoor ze helaas verloor. Maar voor zo’n eerste single in de 4e divisie heeft ze erg goed gespeeld naar mijn mening. We stonden inmiddels 6-0 achter en hoopten dat de mixen ons beter af zouden gaan. We hadden eens geswitcht om te kijken hoe dat ging, maar dat hadden we beter niet kunnen doen geloof ik. Beide mixen werden in 2 sets verloren.

Na het douchen werd de bittere nasmaak van 8-0 verliezen lekker weg gegeten door een grote portie friet met frikadellen! Ondanks het slechte weer de hele dag en
de 8-0 nederlaag was het toch een gezellige avond. En ik wil bij deze Sharon nog eens heel erg bedanken voor het invallen!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 21-10-2012 om 18:57 uur

    Het verhaal is leuk, de uitslag minder :)

Reageer op dit bericht (“Dikke nederlaag Carlton Almere 9 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)