Badminton Vereniging Almere

Geslaagd HBV jeugdtoernooi voor jonge BV Almere spelers

Afgelopen weekeinde van 13 en 14 oktober 2012 werd in Hoorn het HBV Open Jeugdtoernooi verspeeld. Onder de deelnemers waren ook een tiental jonge Almeerse badmintonners die bepaald niet voor niets de tocht naar Hoorn hadden ondernomen. Omdat alle onderdelen in poules werden afgewerkt hebben ze allemaal behoorlijk wat partijen mogen spelen en ook werden er nog de nodige prijzen mee naar huis genomen.

Van de BVA deden Loes, Tim, Davey, Dina, Roel, Diede, Amy en Robin mee. Allemaal spelers van ofwel de Top Junior of de Badminton School Almere. Verder moeten we ook Jesse en Chloë niet vergeten die ook bij de BSA trainen. Voor sommigen was het zelfs de eerste keer dat ze mee deden aan een dergelijk toernooi. En de nodige ervaring hebben ze allemaal in ruim voldoende mate op kunnen doen vanwege de vele partijen die er verspeeld werden.

Na twee dagen van veel spelen konden de prijzen verdeeld worden. Uiteindelijk bleken Amy en Robin het meest succesvol met allebei twee prijzen. Samen werden ze tweede in de mixed onder dertien. Robin werd nog samen met Jesse tweede in de jongensdubbel onder dertien. Amy deed hetzelfde samen met Diede, maar dan in de damesdubbel onder 11. Op de foto ontbreekt Jesse omdat hij zijn prijs al eerder had opgehaald. De vriendenclub van tien kon terugkijken op een heel gezellig en succesvol toernooi. De ouders zijn vooral ook de toernooileiding dankbaar voor de voor een sporthal relatief comfortabele zitjes.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. erik daalhof op 17-10-2012 om 18:05 uur

  Eddy, daar sluit ik me helemaal bij aan Ook aangenaam waren de pannekoeken van Debbie, de moeder van Robin.

 2. Jesse & Henk op 17-10-2012 om 21:47 uur

  Dank Eddy voor het bericht. Fantastisch hoe Chloë en Jesse door de groep worden opgenomen. Op naar de volgende pannekoeken!!

 3. Ben Kramer op 18-10-2012 om 09:34 uur

  Als voorzitter van HBV, ben ik trots op de toernooicommissie, die er wederom in geslaagd is een succesvol toernooi te organiseren.
  Ben Kramer (sr)

 4. Tristan op 21-10-2012 om 21:16 uur

  Inderdaad fantastisch hoe Jesse en Chloe zijn opgenomen in de groep
  Gr. Jannie,Tristan en Chloe

Reageer op dit bericht (“Geslaagd HBV jeugdtoernooi voor jonge BV Almere spelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)