Badminton Vereniging Almere

Het K&B programma 2012 -2013

Ook dit jaar zal K&B Entertainment weer tal van leuke en gezellige activiteiten organiseren. Je kan de volgende data alvast in je agenda noteren:

Op 30 november gaan we het grote Sinterklaasspel doen. Vorig jaar hebben we dit voor de eerste keer georganiseerd, en de reacties van de deelnemers waren zo positief, dat we het dit jaar wederom doen.
Vorig jaar een hilarische avond beleefd waarbij Sinterklaas een humorvolle hoofdrol opeiste. Sinterklaas heeft ook dit jaar toegezegd om op de avond langs te komen.

Traditie is het BVA Kerstklaverjastoernooi. Dat zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 21 december. Zoals altijd kunnen er weer mooie prijzen worden gewonnen, en de winnaar van het toernooi zal de eerste houder van de K&B Wisselbokaal zijn in dit seizoen.

Ook traditioneel zullen we op de eerste zondagmiddag van het nieuwe jaar de Nieuwjaarsreceptie houden. Dus op zondag 6 januari 2013 kunnen alle leden onder het genot van een hapje en een drankje elkaar alle goeds wensen voor 2013. Wij gaan ook nog oliebollen bakken voor de verkoop, hier zullen wij t.z.t. separaat over berichten.

Dan het jaarlijks hoogtepunt van onze activiteiten. BV Almere kan niet meer zonder de K&B Sportquizz. Vorig jaar puilde de kantine uit van de deelnemers. Ook dit jaar gaan we uit van een volle kantine. Aan ons zal het niet liggen, wij zijn nu al bezig met de voorbereiding De sportquizz staat gepland op zaterdag 16 februari.

Dit jaar is de sportquizz echter niet het hoogtepunt. BV Almere bestaat namelijk 25 jaar. Er is K&B gevraagd om een spetterend feest te organiseren, en dat gaan we doen. We hebben een aantal mede-organisatoren gevraagd (Edwin Karsen en Danny & Ingrid van der Putten), en we zijn al een tijdje met het jubileum bezig.
Wij gaan nog niets vertellen over het programma , maar u kunt al wel de datum noteren: 15 juni 2013

K&B

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Johan op 27-01-2013 om 21:01 uur

    Hoe laat begint de sportquiz?

  2. K&B op 29-01-2013 om 19:44 uur

    Johan, de sportquizz begint om 20.00 uur. Je bent van harte welkom.

Reageer op dit bericht (“Het K&B programma 2012 -2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)