Badminton Vereniging Almere

Let op, ernstige verkeershinder A 7

Aankomend weekend moet één of meerdere van jullie teams naar Hoorn afreizen voor een competitiewedstrijd. Wellicht zijn jullie al op de hoogte van de wegwerkzaamheden die plaatsvinden op de A7, maar er is ernstig verkeershinder op de A7 ter hoogte van Purmerend, A7, Purmerend-Zuid tot Purmerend-Noord, beide richtingen: Grootschalige asfalteringswerkzaamheden

Waar A7 Zaandam-Hoorn, Purmerend-Zuid tot Purmerend-Noord, beide richtingen
Wanneer 26 oktober 2012 om 20:00 uur t/m 29 oktober 2012 om 5:00 uur
Hinder categorie Ernstige hinder
Welke hinder Gedurende de weekenden is ter hoogte van Purmerend maar een rijstrook per richting beschikbaar. In het weekend van 13/14 oktober en 20/21 oktober zijn opritten en afritten afgesloten ter hoogte van de aansluiting Purmerend-Zuid en Purmerend. In het weekend van 27/28 oktober en 3/4 november is de op en afrit Purmerend-Noord afgesloten. U moet rekening houden met grote vertraging op de A7 en op lokale wegen.

Houdt hier dus rekening mee als jullie richting Hoorn komen. Voor meer informatie kijk op http://www.vanAnaarBeter.nl
Mochten jullie het niet redden, graag contact opnemen met één van onderstaande personen en nummers

Hieronder de betreffende teams

Reageer op dit bericht (“Let op, ernstige verkeershinder A 7 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)