Badminton Vereniging Almere

Nieuw bij BV Almere: Kirchhoff Fysio

Met ingang van het seizoen 2012/2013 zijn Kirchhoff Fysio en de Badminton Vereniging Almere een samenwerkingsverband aangegaan. Concreet houdt dit in dat Kirchhoff Fysio alle leden, ouders en trainers zoveel mogelijk met hun kennis en kunde zal bijstaan bij het herstel van blessures.

Kirchhoff

Bianca Daemen van Kirchhoff Fysio en voorzitter Henk Staats

KIRCHHOFF FYSIO is een praktijk met 27 jaar ervaring in het behandelen en begeleiden van (top)sporters en mensen met fysieke klachten. Op dit moment hebben we 15 vestigingen, welke zich allen in sportcentra bevinden. Hiervan zijn er twee in Almere gevestigd, en wel in de Literatuurwijk en op de Markerkant. Al onze 20 fysio’s werken volgens een bepaalde methode.

Onze behandeling bestaat in het algemeen uit het losmaken van de spieren door middel van de zogenoemde diepe techniek massage of dry needling. Waar nodig zullen gewrichtstechnieken toegepast worden. Tevens worden de verkorte spieren uitgebreid gerekt (lang maken). Door het losmaken en het lang maken worden de voorwaarden gecreëerd om optimaal te kunnen trainen. Door de specifieke training zal de kracht en conditie gaan toenemen zodat men uiteindelijk duurzaam klachtenvrij zal worden. Voor nadere informatie kunt u http://www.losmaken.nl raadplegen.

Specialisaties van Kirchhoff Fysio

Kirchhoff Fysio biedt alle leden, ouders en trainers, een geheel vrijblijvende gratis eerste check aan, waarin de klacht geïnventariseerd zal worden en een advies zal volgen.

Kirchhoff

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bianca Daemen, telefoon 06-54358788 of 036-5365213 en via de mail daemen@losmaken.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Johan op 17-08-2012 om 21:59 uur

    Ik kan ze uit persoonlijke ervaring aanraden. Bianca, leuk dat je sponsor bent geworden.

    Gr. Johan

Reageer op dit bericht (“Nieuw bij BV Almere: Kirchhoff Fysio ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)