Badminton Vereniging Almere

Pepernotentoernooi 2012

De pepernoten liggen in de winkel en de nachten duren langer. Dit kan maar één ding betekenen: Sinterklaas is weer in aantocht!

Natuurlijk kunnen wij dit bij BV Almere niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren wij op vrijdag 30 november2012 speciaal voor alle jeugdspelers het pepernotentoernooi.

Het toernooi is vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur. Daarna zal er de prijsuitreiking zijn in de kantine. Vanwege de strakke planning vragen wij iedereen om een kwartier voor tijd aanwezig te zijn.
Deelname is gratis en inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier. Het formulier is te vinden in de sporthal. Doe het ingevulde formulier in de brievenbus van de jeugdcommissie of geef hem aan één van de trainers. De inschrijving loopt tot en met 23 november.

Op de achterkant van het inschrijfformulier is tevens een kleurplaat te vinden. Kleur, plak of verf deze mooi in en lever hem bij aanvang van het toernooi in om mee te doen aan de kleurwedstrijd. Er zijn mooie prijzen voor de mooiste tekeningen.

Download het inschrijfformulier

Graag tot ziens op 30 november!

Namens de jeugdcommissie,
Richard Verschoor

Reageer op dit bericht (“Pepernotentoernooi 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)